Ben jij een High Value Minded kennis ondernemer?
24 mei 2022 
in Mindset
5 min. leestijd

Ben jij een High Value Minded kennis ondernemer?

Wil je een ondernemende High Value Mindset ontwikkelen?

Ondernemers worden NIET geboren. Ze worden er naartoe gedreven. En diezelfde drive stelt hen in staat om te doen wat nodig is om kennis ondernemer te zijn. Als je ooit het gevoel hebt gehad in je maag - dat je bedoeld bent om iets groters, zinvoller en helemaal van jou te doen - dan ben je een ondernemer. Je moet gewoon leren denken als een High Value Minded ondernemer, die daadwerkelijk zijn DOEL voor ogen heeft en nastreeft!

De grootste moordenaar van de ondernemersmentaliteit is niet wat je zou verwachten. Het is geen mislukking, de economie of slechte ideeën. Het is twijfel - in jezelf, bij je klantrelaties in je markt en capaciteiten als kennisexpert. Twijfel aan jezelf, doodt veel dromen, lang voordat externe factoren een rol kunnen spelen.

Leer je innerlijke spel onder de knie te krijgen

De meeste kennis ondernemers zijn bang om hun High Value Business dromen na te jagen. Of als ze beginnen, keren ze terug bij de eerste tekenen van strijd, ervan overtuigd dat ze niet hebben wat nodig is. Dit is de reden waarom je vanuit een Growht High Value Mindset moet gaan denken, dit is zo belangrijk om in het begin gelijk te krijgen. High Value Ondernemen, begint met dat gevoel in jezelf - die ondernemersgeest die je moet koesteren en aanscherpen. Dit voor een vrij leven, waar je een topinkomen van 100K of veelvoudige daarvan per jaar gaan verdienen, in veel minder tijd. Je houdt meer tijd over voor je privéleven en heb je minder snel last van stress en oververmoeidheid. Je kunt gaan leven van een leven, zoals jij dat graag zou willen?

Je hoeft alleen maar Jouw ondernemersmentaliteit te benutten.

Ondernemersmentaliteit is een manier van denken die je in staat stelt om uitdagingen te overwinnen, besluitvaardig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor je resultaten. Het is een constante behoefte om je vaardigheden te verbeteren, van je fouten te leren en continu actie te ondernemen op basis van je ideeën. Iedere drukke en succesvolle ondernemer die High Value wilt ondernemen, kan een krachtige High Value Mindset / ondernemersmentaliteit ontwikkelen!

Kennisexpert zijn begint met dat gevoel in jezelf - die ondernemersgeest die je met High Value ondernemen kunt koesteren en aanscherpen.

Of je nu op dit moment een werknemer bent die je carrière naar een hoger niveau wil tillen, een 9-tot-5-werker die onderzoekt hoe je High value ondernemer kan worden, of een oprichter en CEO van je eigen bedrijf bent - wanneer je de ondernemersmentaliteit onder de knie hebt, zul je als High Value ondernemer, (zoals bijv. coach, trainer, consultant, adviseur of expert e.d.) meer gaan bereiken in minimale tijd, dit vanwege een beter privé en werkbalans, dankzij een simpel High Value Business en Verdienmodel plan.

Je krijgt samen met mij je doelgroep duidelijk voor ogen, oplossing van de vraag, klantrelaties - online / offline marketing, inkomensstromen - kostenstructuur, kernactiviteiten en met wie ga je samenwerken. Je gaat een aanbod aanbieden, bijv. een jaarprogramma met Blended coaching, incl. online trainingen. Deze aanpak combineert de mogelijkheden en maakt dit 24/7-begeleiding binnen jou eigen voorwaarden mogelijk. Jij bepaald de dag, week, maand, kwartaal en jaarplanning, wanneer te werken!

Onthul als kennis ondernemer je doel

Je doel is wat je drijft. Het is wat je leven zin geeft. En je kunt niet weten hoe je je leven kunt vernieuwen als je je doel niet kent. Ondernemers zijn niet lui. Ze hebben gewoon specifieke doelen, dat wil zeggen doelen die hen inspireren en succesvol maken. Door je doelen te verbinden met je doel, kom je elke ochtend met energie en vitaliteit uit bed, klaar om de taken met High Value ondernemen met rust en overzicht aan te pakken.

Ik ben nu bewust bezig met de kwaliteit van leven in het huidige moment. En wat is er belangrijker dan je in het hier en nu moment goed te voelen. Er is immers alleen het nu. Ik ben mij gaan beseffen dat ik na 30 jaar keihard werken, waarvan de laatste 15 jaren 10 - 12 uur per dag ik burn-out raakte. ik moest mijn leven radicaal omgooien en heb de laatste jaren bewust meer rust genomen om te herstellen en weer langzaam maar zeker ben ik mijn vizier weer op ondernemen gaan richten.

Ik ben kennis ondernemer op basis van de kennis van het brein, persoonlijk en NLP & Neurocoach en trainer en andere bewezen methoden en interventies op basis van neuropsychologie en fysiologie. In het verleden, de eind jaren tachtig en jaren negentig had ik een woondecoratie - tapijt - gordijn - slaapwinkel en werkt ik structureel 12 uur per dag.

Mijn nieuwe missie en doelstelling is als High Value Businesscoach en personal coach mij focussen op (kennis) ondernemers die als High Value Ondernemer en als persoon maximaal willen groeien en optimaal excelleren in de wereld van High Value ondernemen. Dit in minimale tijd en topinkomen van 100K - 250K of veel meer! En willen genieten van het leven!

Doorbreek je huidige patronen

Mensen leven vaak in vastgeroeste patronen. Patronen dienen een belangrijk doel, maar ze kunnen ook een van de dingen zijn die je als ondernemer ervan weerhouden je doelen te bereiken: Je  blijft steken in dezelfde gewoonten. Ik geloof als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Pas als je belemmerende patronen herkent en bewust doorbreekt, kun je ontdekken hoe je je High Value Mindset Performance vernieuwt.

Ik gebruik een NLP-techniek om je te helpen met een bepaald gedragspatroon te doorbreken (bijv. uitstelgedrag). Ik stel je vragen en maak gebruik van mijn zintuiglijke scherpzinnigheid. Wat zie en hoor ik als je met mij communiceert? Ik kijk goed, of er iets veranderd, bijv. je fysiologie als we over diezelfde confronterende gedragspatroon praten. Ik luister naar sleutelwoorden die je evt. vaak herhaald, ja of nee?

Ik let heel concreet op veranderingen aan je gezicht of lichaam als je met mij praat, oftewel de fysiologie, dan verandert je lichaamsgevoel. Ik vraag bijv. voelt dit goed of niet. Meer weten over dit onderwerp, neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op. (je kunt ook onderstaand contactformulier invullen over deze of andere vragen)

Transformeer je gewoonten

High Value Business Succes is processie. Het is het resultaat van een reeks kleine disciplines.” Succes schuilt in de kleine keuzes die je elke dag maakt. Het betekent het creëren van een versterkend ochtendritueel zoals hardlopen, fitness, priming of yoga. Het betekent je lichaam de juiste brandstof geven en je geest de juiste informatie geven. Om een enorme verschuiving teweeg te brengen in hoe je je leven kunt vernieuwen, moet je eerst slechte gewoonten elimineren en nieuwe intenties te vervangen met je High Value Grohwt Mindset.

Oefen dankbaarheid

Waar je  als High Value kennisexpert / ondernemer ook bent in het leven, de kracht van High Value Growht en dankbaarheid is de sleutel tot hoe je jezelf kunt veranderen. Het aannemen van een mindset van overvloed zal de manier waarop je de wereld in perspectief ziet, veranderen! Het zal je in staat stellen om aan je schaarste-mindset te ontsnappen en het leven te benaderen vanuit een plaats van emotionele en intuïtieve rijkdom. Je kunt een dankbaarheidsdagboek beginnen,  leren hoe je mindfulness kunt oefenen of je geest trainen om elke negatieve gedachte te koppelen aan een positieve. Een ware houding van dankbaarheid zorgt ervoor dat we ons elk moment van de dag vernieuwd voelen.

Ronald van Akkeren

High Value Businesscoach, High Value Lifecoach, Breinexpert, NLP - EFT - PMA, MBTI type indicator
Life-changing & Transformatie | Autonomie en Financiële Vrijheid met High Value Ondernemen.

 

Mijn persoonlijke kernwaarden zijn;

 Ik sta voor: Vertrouwen - Verbinding - Verantwoordelijkheid - Veerkracht en Vrijheid!


Vul gerust onderstaande contactformulier in voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen