Focus met het doel voor ogen
09 december 2018 
in Mindset
1 min. leestijd

Focus met het doel voor ogen

Je moet jezelf een doel of doelen blijven stellen om jezelf te motiveren. En wel, heel belangrijk, focus je op tastbare doelstellingen. Doelstellingen die bijna ‘aan te raken zijn’! Eigenlijk begint dit al met een missie en een visie.

Focus op het doel wat je echt wilt bereiken

Je brein heeft een doel nodig. En als je dat doel met een positieve intentie goed formuleert, zal je onderbewuste alles in het werk zetten om je te helpen dat doel te bereiken. Hersenen hebben opdrachten nodig om aan te werken, om naartoe te werken. Het is een samenspel tussen het bewust en het onbewuste.  Dit voorkomt chaos in de hersenen!!

Je hersenen krijgen op deze wijze het vermogen aanzienlijk beter te kunnen focussen, doelen te stellen en vooral beter kunnen concentreren op specifieke opdrachten. Dan kun je je denken en handelen veranderen.

Je dwingt de hersenen om anders te gaan werken. Veranderen betekent anders denken en handelen.  Kennis en anders handelen stelt in ons staat neurofysiologisch nieuwe verbindingen te maken in de hersenen.

Succesvolle mensen hebben vaak één ding gemeen; ze stellen concrete doelen en leven die na. Het mooie is, doelen stellen werkt op elk gebied van je leven, of dit nu gezondheids-, gewicht-, financiële- , relatie-, of sportdoelen zijn. Het principe is hetzelfde.

Doelen stellen, Kennis en Weten dwingen hersenen om te veranderen!

Out of de box denken, dan dwing je de hersenen om nieuwe verbindingen aan te gaan en nieuwe patronen te ontwikkelen. En daarvoor is wilskracht nodig! Maar kennis kan daarbij helpen.

Kennis helpt ons onze manier van informatieverwerking te veranderen. Out de BOX denken is handelen vanuit wil en kracht. Kennis en kracht heeft de wil dingen te veranderen.

Ronald geeft een doelgericht brein een geweldige sportieve boost!

De werkwijze en trainingen, programma’s en coachtrajecten zijn opgebouwd uit wetenschappelijk onderbouwde innovatieve methodes, modellen, interventies vanuit de neurowetenschappen, positieve psychologie en mindfulness.

Verbeter je focus, krijg grip op jouw persoonlijke, sportieve en professionele groeidoelen, vergroot je zelfvertrouwen en ervaar dat jouw groei veel meer is dan een getal. Meer weten>

Over de schrijver
Als mensen mij leren kennen, typeren ze mij als enthousiast en gedreven. Als men mij als persoon wat langer kent, noemt men mij ook waarachtig, die snel linken kan leggen met persoonlijke en businessgroei en helder het grote plaatje aan je laat zien. Als je wilt groeien, dan heb je een High Value Businesscoach & Life coach nodig. Niet voor eventjes, maar voor langere tijd. Iemand die je helpt bij persoonlijke groei, mindset en het bepalen van je High Value Business. Zoals marketing, sales, persoonlijke en omzet doelen en feedback op je positionering. Mijn aanbod is een High Value Business programma - Life coach programma of SMARTER Power Mindset Vip-dag.
Reactie plaatsen