Boek met mij je call of ik je kan helpen?

Naar aanleiding van de vragenlijst (onderstaand invullen) gaan we bekijken, wat bij je past om je ideale High Value Bedrijf - en leven te creëren. Helemaal passend bij jou!


Wat zou Life Coaching op basis van nieuwsgierig zelfleiderschap voor jou als kennisondernemer kunnen betekenen? Waarschijnlijk ben je hier om dat uit te zoeken!


In 45 minuten maken we in een telefoon of zoomgesprek vrijblijvend kennis, en bespreken we jouw uitdagingen en mogelijkheden. En natuurlijk voelen we of we matchen. Laten we daar open en eerlijk in zijn. Net als jij wil ik ook alleen werken met mensen / kennisondernemers van wie ik blij word. Het gesprek verplicht je tot niets, maar kan je veel opleveren. Je kunt zelf vaststellen of ik wat voor je kan betekenen?

 

Vul de gegevens en vragen, voor zover mogelijk in, zodat we een goed uitgangspunt voor een gesprek hebben. Ik neem binnen één of twéé dagen contact met je op.

Vul de vragen in en maak duidelijk wat je nodig hebt!

VERZILVER JE WAARDEVOLLE EXPERTISE MET HIGH VALUE ONDERNEMEN!