High Value Business jaarprogramma

Bereik maximale vrijheid door je slim te positioneren 

High Value Business Canvas en Verdien Model

Het hele High Value Business jaarprogramma is afgestemd op je expertise en positionering om moeiteloos de allerbeste klanten aan te trekken in jouw (niche).


Met het Minimalistische High Value Business Canvas Model breng ik samen met jou aan de hand van dit waardevolle model als kennis ondernemer je waarde propositie, klantsegment, business & verdienmodel, inkomstenstromen, kostenposten, branding strategie, marketing strategie, prijsstrategie in kaart.


Je weet nu precies hoe je problemen bij je potentiële klanten kunt wegnemen en aan welk product of dienst er vanuit jouw unieke onderscheidende expertise in je markt behoefte is. Het opstellen van een waardepropositie geeft ook meer inzichten in de markt en wat jouw positie ten opzichte van de concurrentie is. Zo heb je een goed zicht op de belangrijke bedrijfsonderdelen en zie je gedurende jouw half of jaarprogramma waar je moet bijsturen.


Je potentiële klanten willen je in je afgebakende doelgroep (niche) graag leren kennen en geholpen worden, met je waardevolle oplossing waar ze echt behoefte aan hebben, om vragen.


Ik hou je vanuit mijn leven en ondernemerservaring een spiegel voor, stel kritische vragen, denk analytisch en intuïtief met je mee en… zal je iedere keer terugbrengen naar jouw oneindige potentie, wie ben je als persoon, wat drijft je en zijn je kernwaarden. Wat wordt de onderscheidende boodschap aan jouw niche. 


Als succesvolle coach, trainer of consultant kun je met je expertise en High Value Ondernemen een topinkomen (100K+ ) per jaar verdienen. Dit in minder werktijd, energie en kosten met een klein professioneel team die je ondersteund. Geniet van een leven, zoals jij dat graag wilt. Live in Happiness! Waar en hoe trek je inspirerende klanten aan die klaar zijn voor een grote persoonlijke en zakelijke transformatie, en bereid bent om hierin een hoog bedrag te investeren.


Wat wil je klant bereiken?

 • Meer geld verdienen

 • Effectieve (online) Marketing & Sales strategie

 • Tijdsbesparing

 • Betere (team) relaties

 • Betere gezondheid (mentaal, emotioneel en fysiek) 

 • Minder stress & bij burn-out helpen

 • Autonomie & gevoel van vrijheid

 • Persoonlijke groei en zelfleiderschap bevorderen 


Gedurende het High Value Business jaarprogramma coach ik jou op d.m.v. bewustwording en zelfreflectie. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent, echt wilt wat je werkelijk drijft. Oude patronen die je nu niet meer dienen bevrijdt de volledige kracht van mogelijkheden die we in ons hebben.

Onze Oerkern, zoals instinctieve vermogens en je  intuïtieve wijsheid met een leger aan innerlijke hulpbronnen (dit zijn herinneringen, gedachten, gevoelens en gedragingen die behulpzaam zijn bij het oplossen van je (angst - emotionele - traumatisch) probleem of aangaan van ambitieuze uitdagingen).


Ik begeleidt jou als High Value Businesscoach met inzicht, overzicht en focus succesvol High Value ondernemen. Met persoonlijk groei en brein en zelfleiderschap ontwikkeling haal je het beste in jezelf naar boven. Je wordt je bewust van je persoonlijkheidstype en kernwaarden. En ik leer je op basis van persoonlijk en breinleiderschap een nieuwe balans te vinden en in FLOW te komen voor een radicale persoonlijke groeitransformatie!


Daarnaast maak ik gebruik van High Value Blended Coaching. Hiermee bedoel ik specifiek: Face-2-Face gesprekken, zoomgesprekken en/of telefoongesprekken, en maak ik gebruik van een online membership waar je in eigen tijd en tempo aan je skills kunt werken en een community samen met gelijkgestemden.

Ik ben er om je leven te verrijken

Ik zie steeds meer dat een businesscoach juist ook wordt gekozen om PERSOONLIJKE ontwikkeling. Ik noem mezelf High Value Business & Lifecoach. Het gaat mij namelijk om de persoonlijke groei van de ondernemer en de business. Hoe het je leven kan verrijken als je nog veel beter tot je recht komt in je business.


 • Door meest simpele manier om je hele leven in al haar facetten te upgraden, is door je (nog meer) high-value te positioneren.
 • Omdat je betere klanten wilt, die je beter betalen.
 • Ze waarde veel beter zien en ze die kunnen benutten.
 • Omdat je simpele marketing doet die beter bij je past en werkt.
 • De beste taal hebt gevonden om precies de juiste mensen op je af te krijgen.
 • Omdat je de regie krijgt in de samenwerking.
 • Je klant gefaciliteerd wordt om de beste resultaten te behalen.

  Ik ben er niet om je in het high-value businessmodel te gieten. Ik ben er om je leven te verrijken. En omdat elke coach dat geluid uiteindelijk wil, heb ik mijn eigen expertise, werkwijze, wetenschappelijke bewezen methoden. En dat high-value positioneren, dat kan op vele manieren.

Praktische Kant High Value Businesscoach Programma 

kennismakingsgesprek van

45 minuten via Zoom

 • In 45 minuten maken we in een telefoon of zoomgesprek vrijblijvend kennis, en bespreken we jouw uitdagingen en mogelijkheden.

 • Vertel iets over jezelf en wat ik voor je mag betekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

 • Je wilt werken met de allerbeste high value klanten tegen de beste prijzen onder je eigen voorwaarden

 • En natuurlijk voelen we of we matchen. Laten we daar open en eerlijk in zijn. Net als jij wil ik ook alleen werken met mensen / ondernemers van wie ik blij word. Het gesprek verplicht je tot niets, maar kan je veel opleveren. Je kunt zelf vaststellen of ik wat voor je kan betekenen?

High Value Businesscoach programma van 12 maanden

 • Naar aanleiding van gevalideerde vragenlijsten en High Value Business Canvas Model gaan we bekijken, wat bij je past om je ideale High Value Bedrijf - en leven te creëren. Helemaal passend bij jou!

 • 12 krachtige - leerzame 1:1 online Life en Business coachsessies op maat van maximaal 90 minuten. 

 • 2 verdiepende Online Sales Zoom Webinars van een uur.

 • Je kunt met vragen elke donderdag, vanaf 15.00 uur t/m 17.00 uur met mij Face-Timen.

 • 1 krachtige Smarter Power Mindset - Vip-dag in de natuur.

 • Toegang tot een digitale programma's in je eigen online e-learning omgeving waar je praktische tools & opdrachten vind die je direct nieuwe inzichten kunnen opleveren. 

 • Wekelijkse accountability; in een overzichtelijk boorddocument schrijf jij je doelstellingen, het persoonlijke zelfleiderschap plan. Je houdt wekelijks bij, waar je staat.

Je krijgt veel persoonlijke begeleiding,
want iedere ondernemer en High Value Bedrijf is uniek!