High Value Business jaarprogramma

Bereik maximale vrijheid door je slim te positioneren 

Verveelvoudig je inkomen in minder tijd

Je snapt marketing, sales en (online) ondernemen. Je expertise, je zone of genius en je purpose, ze zijn helder. Je ambities zijn ver boven de norm. Ondernemen kan veel slimmer en efficiënter als jij niet je TIJD centraal stelt maar de WAARDE.

Focus op de kunst van High Value ondernemen. Stevig gepositioneerd! Werk vanuit je ideale agenda minder hard in minder tijd. Leef en geniet zoals jij dat wilt! Ervaar meer vrijheid en vitaliteit in je leven. Excelleer, zónder in te leveren op ambitie, kwaliteit van leven en een topinkomen per jaar (100K). En hoe je zelfverzekerd als kennis ondernemer je stevig kunt positioneren in je niche! Je brengt je salesvaardigheden, je mindset EN de kwaliteit van je leads op een hoger niveau.


Als High Value Businesscoach leer ik je als coach, trainer of consultant b2b programma's verkopen (in company of in open groepen). Of verkoop jij ook programma’s aan ondernemers / directeuren/management en wil je hier veel hogere prijzen voor vragen, je programma's schaalbaar maken EN precies zo werken zoals jij het wil?

Ik ben er om je leven te verrijken

Ik zie steeds meer dat een businesscoach ook gekozen wordt om PERSOONLIJKE ontwikkeling. Ik noem mezelf High Value Business & Lifecoach. Het gaat mij voornamelijk om persoonlijke groei en zelfleiderschap van de kennis ondernemer en het definiëren van zijn niche. Hoe kan jij kennis ondernemer met je onderscheidende expertise je neerzetten als hét merk voor jouw specifieke publiek. En je leven verrijken als je met passie en vertrouwen nog veel beter tot je recht komt.


Wees geloofwaardiger dan je algemenere concurrenten


  • Door de meest simpele manier je hele leven in al haar facetten te upgraden, is door je (nog meer) high-value te positioneren.

  • Omdat je betere klanten wilt, die je beter betalen met je unieke expertise verpakt in een service gerichte half of jaarprogramma.

  • Ze je waarde veel beter zien en die kunnen benutten.

  • Omdat je simpele marketing doet die beter bij je past en werkt.

  • De beste taal hebt gevonden om precies de juiste ondernemers op je af te krijgen.

  • Omdat je dan de regie krijgt in je samenwerking.

  • Je klant gefaciliteerd wordt om de beste resultaten te behalen.


    Ik ben er niet alleen om je in een high-value businessmodel te gieten. Ik ben er om je leven te verrijken. Elke (kennis) ondernemer wil met passie en specialisme dat geluid uiteindelijk uitdragen. Ik heb sinds 1986 mijn eigen leven en ondernemerservaring, expertise en werkwijze ontwikkeld. Ik werk met wetenschappelijke bewezen methoden die in de praktijk werken. 

Je krijgt veel persoonlijke begeleiding,
want iedere ondernemer en High Value Bedrijf is uniek!