HIGH VALUE SALES DEAL

Wil je alles leren over High Value Sales

Het is voor kennisondernemers die alles willen leren hoe ze hun eigen programma’s kunnen verkopen voor hele goede prijzen. Goed kunnen verkopen heeft niet alleen te maken met goede salesvaardigheden en het kunnen pareren van bezwaren, maar ook met allerlei factoren die je "magnetisch" maken op de klant.

Heldere taal en heldere doelen maken je aanbod onweerstaanbaar. En vertrouwen en authentiek overkomen natuurlijk, DE grote factor om superaantrekkelijk te zijn.


Als je dit goed leert, verkoop je niet alleen heel goed maar je kunt het leven leiden zoals jij het wil. Je kunt voor je expertise aanbod vragen bedragen als  25.000 of 45.000 euro voor een programma. Wat ik doe is je denken de hele tijd massief doen schudden. Ik laat je telkens zien hoe ik OOK over dingen kan denken, en daardoor ik plotseling zie welke kansen en mogelijkheden ik heb!


En dat is precies de betekenis die ik wil hebben voor mijn klanten. Hierdoor gaan ze groter denken en hogere prijzen vragen, en over de jaren heen kunnen ze hierdoor tonnen of zelfs tonnen extra verdienen. Plus het leven hebben dat ze graag willen!


Bij mij leer je om een continue stroom aan klanten te krijgen en effectieve verkoopgesprekken te voeren, of je nu een introvert, extravert, gevoelig of intuïtief persoon bent waarin je ook jezelf kunt blijven. Ik leer hoe dat moet, dat je durft een aanbod te doet, tegen een goede prijs en je een ja krijgt