Klantgericht verkopen op internet
11 januari 2021 
3 min. leestijd

Klantgericht verkopen op internet

Ben jij een (startende) of ervaren (zelfstandige) ondernemer en heb jij een dienst, product, visie, een boodschap, een speciale ervaring, of techniek, of misschien een toffe hobby die je wilt delen? Dan is een business op internet echt iets voor jou! Mijn missie is om je te helpen om een naam (brand) te worden in jouw markt.

Ik help je als online businesscoach met internetmarketing. Je gaat werken met een intelligente website en nieuwe slimme innovatieve technieken, zoals e-mail marketing. Daarnaast help ik je bij het maken het maken van online trainingen en (High-End) programma’s .

Je kunt daarnaast gebruik maken van een community met wedergestemden en online leeromgeving. De kracht ligt hem in het feit dat je met ondernemers kunt sparren. Je leert over hun ervaringen. Je kunt in eigen tempo werken aan je persoonlijke en ondernemers doelstellingen!

Als je als (online) ondernemer in jezelf durf te investeren en persoonlijk te groeien, dan kom je verder dan die hier bang voor zijn. Ik geloof dat mensen veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waardoor ze zichzelf kunnen zijn. Ze kunnen hierdoor al hun talenten en creatieve ideeën gaan gebruiken.

Ik laat je met mijn lange ondernemerservaring kennismaken hoe het voelt om  te zijn en vrijheid te ervaren. Ik houdt je een spiegel voor! Je maakt kennis met allerlei facetten, hoe commercieel en authentiek voor je klanten te zijn.

Voor iedere manier om geld te verdienen internet, verschilt het of er een investering aan vast hangt. Maar één ding is zeker. Online is de investering altijd vele malen lager dan offline in jouw branche.

Je hoeft als online ondernemer tenslotte geen pand te huren of inventaris te kopen. Meestal is online ondernemen de investering met name tijd. In plaats van duizenden euro’s in te moeten leggen, investeer je om online geld te verdienen vooral je kostbare tijd.

Nog nooit waren de kansen zo groot om als (online) ondernemer een mooie business op te bouwen en te gaan leven van internet. Nog nooit waren de kansen zo groot om heel veel mensen te kunnen bereiken.

Het internet is ‘normaal’ geworden, bijna iedereen zit op social media en mensen kopen tegenwoordig heel makkelijk iets online. Dat geldt ook voor online producten zoals online programma’s en trainingen.

Natuurlijk zou je direct een manier kunnen kiezen om online geld te verdienen en aan de slag kunnen gaan. Maar vaak is het beter eerst eens te kijken naar wat voor jou het beste zou werken. Dit is namelijk voor iedereen verschillend.

Wat dat betreft is online ook niet eens zo anders als offline. Je gaat gewoon kijken naar waar je al goed in bent, maar in plaats van dit op straat te verkopen, verkoop je dit online. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te schrijven, ga dan bloggen. Vind je het leuk om te koken, maak dan een videotraining, online programma of podcast over ‘jouw gerechten’ of maak een kookboek.

Gedurende 30 jaar kan ik putten uit mijn jarenlange ervaring als ondernemer, coach, trainer en hulpverlener. Ik coach en train met passie ZZPer’s, ondernemers en leidinggevenden in het MKB.

Als online mental, personal en ondernemerscoach wil ik op basis van de kennis en werking van het brein (breinleiderschap) ondernemers helpen de weg en de kracht in zichzelf te vinden.

Ik ga ondernemers coachen, zodat ze in de toekomst met hun creativiteit, vertrouwen, motivatie en hun drijfveren de juiste keuzes (persoonlijk leiderschap) leren maken en ze effectief kunnen schakelen als de situatie er om vraagt, zoals (online) ondernemerschap waar nu veel kansen liggen.

Door de juiste vragen te stellen, mijn intuïtieve waarnemingen en op basis van mensenkennis en levenservaring kom ik snel tot de kern wat mensen, zoals ondernemers echt beweegt. Wat houdt ze tegen (onbewuste triggers die in het heden zorgen voor belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden) om hun persoonlijke en ondernemers doel(en) te kunnen bereiken.

Ik kan je als geen ander motiveren en inspireren op basis van je eigen verantwoordelijkheid. Dit gevoel zal je trots en blij maken als je je persoonlijke en ondernemersdoel(en) hebt bereikt!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen