MINDSET SHIFT
16 januari 2022 
in Mindset
3 min. leestijd

MINDSET SHIFT

Alles wat we doen heeft een reden of anders gezegd een betekenis. Er is een reden op basis van je mindset waarom we besluiten iets wel of niet te doen. Die reden geeft ons richting en duidelijkheid, een verklaring. De betekenis die je geeft aan een gedachte, een gebeurtenis of een situatie is cruciaal voor je denkwijze. Die bepaalt je kijk op de werkelijkheid, hoe je reageert en vervolgens handelt. Met andere woorden: de betekenis die je ergens aan geeft, bepaalt je dagelijks leven.

Ronald van Akkeren maakt je bewust van je mindset en laat je inzien hoe jouw conditionering, je denkpatronen, breinpatronen, belemmerende gedragspatronen en overtuigingen, tot stand zijn gekomen!

Hoe conditionering werkt en hoe je denkpatronen ontstaan, is eenvoudig uit te leggen door mind te vergelijken met een nieuwe computer zonder besturingssysteem. De harde schijf en het werkgeheugen zijn leeg. Vanaf het moment dat je tot leven bent gewekt, worden alle zintuiglijke indrukken vanuit jouw omgeving waar je leeft opgeslagen.

Vooral in je jonge jaren verkeert je brein nog in een zuivere staat van zelfbewustzijn omdat je nog geen concrete ervaringen hebt waaraan je kunt refereren.

Alle informatie die je krijgt, sla je op. Het besturingssysteem begint zichzelf te programmeren. Je persoonlijkheid creëert zichzelf. Het nadeel van dit proces is dat je geen idee hebt dat je zowel juiste als onjuiste informatie ontvangt en dat je geen onderscheid weet te maken in wat je opslaat.

Het gevolg is dat je harde schijf (je onderbewustzijn) wordt geprogrammeerd met ontelbaar veel onjuiste gegevens. En wat gebeurt er met een computer waarvan het besturingssysteem basisfouten bevat? Er moet een update komen. De harde schijf vult zich langzaamaan met honderdduizenden opgeslagen bestanden (ervaringen, leermomenten, informatie, gevoelens, gedachten) en nieuwe softwareprogramma’s (vaardigheden).

En telkens dringen nieuwe corrupte files en virussen het domein van de harde schijf binnen (het onderbewustzijn). Maar je bent zo overtuigd van je eigen waarheid dat je het niet in de gaten hebt. Je bent blind voor de werkelijkheid.

Je besturingssysteem kun je zien als een softwareprogramma dat bestaat uit talloze gedachtepatronen en een opeenstapeling van gewoonten. Het systeem staat je niet toe om van die geprogrammeerde software af te wijken. Op het moment dat je dat toch probeert, zal het er alles aan doen om je weer in het gareel te krijgen.

SHIFT THE MIND, een doorbraak mentaliteit (wat wil je, wat wil je denken en doen) om de software in je besturingssysteem te kunnen veranderen. Je conditionering is een mentaal programma dat vrijwel exclusief de controle heeft over je gedrag, over hoe je denkt, over wat je doet, over hoe je reageert en over hoe je je voelt.

MINDSET SHIFT

Ik help je met Mindful training "jezelf te overstijgen", dit betekent dat je effectief leert schakelen tussen actie (doelen stellen) en zelfreflectie (gedragsontwikkeling), tussen doen (aanpak) en zijn (jezelf zijn). Mijn mentale coaching en trainingsmethodieken op basis van de kennis van het brein en werking, zijn uniek en eigentijds. Hierin combineren wij het High Performance Mind Profiel en een volledig op maat uitgestippeld individueel mentaal trainingsprogramma op een wijze dat aansluit bij de belevingswereld van de huidige generatie sporters, professionals en studenten.

MINDSET SHIFT is geen saaie stoffige mentale doorbraak mentaliteitstraining, maar een regelrechte beleving voor het moderne brein die snel kan schakelen als jouw situatie er om vraagt!


Ronald van Akkeren,

High Value Businesscoach, Personal coach, Breinexpert, NLP coach, High Value Mindset, High Value Sales, persoonlijke transformatie, breinleiderschap, persoonlijk leiderschap en groei, positionering, 30 jaar ondernemerservaring, 15 jaar coach. 

Ik ben inlevend, intuïtief, observerend, empathisch, betrokken, positief, heb een dosis aan humor en ben confronterend. Mijn persoonlijke kernwaarden zijn, Vertrouwen - Verbinding- Verantwoordelijkheid en Vrijheid!

Mijn AANBOD: High Value Business jaarprogramma, High Value Coachprogramma en The High Value Deal. Spreekt dit jou aan? Ben je klaar voor een hoogwaardig programma? 

Volg mijn High Value Coachprogramma voor een MINDSET SHIFT. Hoe je kijk naar de werkelijkheid. Met andere woorden: de betekenis die je ergens aan geeft, bepaalt je dagelijks leven, zowel in privé situatie en als ondernemer!

 

Vul onderstaande formulier in. Dan bel ik jou of ik je kan en helpen en voelen uiteraard of we met elkaar matchen. We gaan voor het allerbeste resultaat! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alle details en leerdoelen naar invulling van onderstaande invulling van het formulier te bespreken. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen