Persoonlijke groei wordt bepaald door je Growth Mindset!
14 april 2019 
2 min. leestijd

Persoonlijke groei wordt bepaald door je Growth Mindset!

Ronald van Akkeren besteed veel aandacht aan bewustwording. Wat beweegt jou onbewust en hoe je met Out of The Box denken persoonlijke groei en ontwikkeling kunt bewerkstelligen. Ontdek hoe je uit de frustratie en onzekerheid kunt komen en kunt uitgroeien tot een spontaan, stabiel persoon. Als je last hebt van frustratie, dan komt dit waarschijnlijk omdat je last hebt van belemmerende overtuigingen, een angst om te falen, veel en hard werkt en:

 • Last hebt van uitstelgedrag;
 • Je doelen lastig kunt omzetten naar concrete actie;
 • Merkt dat je altijd wel een excuus hebt om niet te doen wat wel nodig is;
 • Geen voldoende doorzettingsvermogen hebt;
 • Steeds in hetzelfde kringetje lijkt rond te lopen;

Ga werken aan je Growth Mindset

Het is nog nooit te laat om je persoonlijke groei je growth mindset aan te passen! Als je als ZZP’er, werkelijk wilt veranderen of groeien, kun je niet blijven doen wat je altijd deed en toch een andere uitkomst verwachten. Maar als je vindt dat wat je nu doet niet genoeg opbrengt, zakelijk, mentaal of emotioneel.

Ik werk met jou aan je persoonlijke mindset blauwdruk voor een optimaal mentaal functioneren en geef aandacht aan:

 • Verbale programmering: wat hebt je gehoord en gezien toen je jong was;
 • Modellering: wie en wat heeft jou gevormd;
 • Specifieke levensgebeurtenissen: welke momenten beleeft je innerlijk nog steeds?

Ervaar meer Focus, een Beter Zelfvertrouwen en een Gevoel van Vrijheid!

Angst houdt mensen tegen, ondanks dat ze precies weten wat ze moeten doen. Werken aan je mentale angsten, overtuigingen en emotionele blokkades is hiervoor de oplossing. Ronald van Akkeren houdt je een spiegel voor bij;

 • Wat je tegenhoudt om succesvol te zijn;
 • Je zelfbeeld;
 • Het zien van kansen in plaats van problemen en ‘ja maar’;
 • Je innerlijke criticus die je ambities saboteert;
 • Je uitstelgedrag die jouw persoonlijke missie tegenhoudt;
 • Belemmerende overtuigingen die je angst inboezemen en machteloze gevoelens geven;

Haal het beste uit jezelf

Ronald van Akkeren houdt je een spiegel voor en verschaft je inzicht in de werking van je eigen onderbewustzijn. Je leert begrijpen waar je emoties vandaan komen en waarom je bepaalde beslissingen neemt en gedrag vertoont. Hij geef je de tools in handen om je leven positief te veranderen. Hij leert je dat je niet met belemmerende gevoelens of emotionele pijn hoeft te leven.

Hij help jou om de oorzaak van die pijn en gevoelens af te rekenen. Er zijn technieken die helpen  om je psychische en psychosomatische klachten aan te pakken. Je zult merken dat je weer volop energie krijgt en het leven weer enthousiast tegemoet treedt.


Ronald van Akkeren,

High Value Businesscoach, Personal coach, Breinexpert, NLP coach, High Value Mindset, High Value Sales, persoonlijke transformatie, breinleiderschap, persoonlijk leiderschap en groei, positionering, 30 jaar ondernemerservaring, 15 jaar coach.

Ik ben inlevend, intuïtief, observerend, empathisch, betrokken, positief, humor en confronterend. Mijn persoonlijke kernwaarden zijn, Vertrouwen - Verbinding- Verantwoordelijkheid en Vrijheid!

High Value Business jaarprogramma, High Value Coachprogramma en The High Value Deal. Spreekt dit jou aan? Ben je klaar voor een hoogwaardig programma? 

De High Value Coachprogramma is heel geschikt door op reis te gaan in je onderbewuste met als doel persoonlijke groei en Growth Mindset!

 

Vul onderstaande formulier in. Dan bel ik jou of ik je kan en helpen en voelen uiteraard of we met elkaar matchen. We gaan voor het allerbeste resultaat! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alle details en leerdoelen naar invulling van onderstaande invulling van het formulier te bespreken. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen