Wil jij ook het beste uit jezelf halen?
15 december 2021 
2 min. leestijd

Wil jij ook het beste uit jezelf halen?

Ronald van Akkeren geeft je creatieve inzichten die je, al naar gelang jouw interesse, behoefte of tijd die je hebt, in chronologische volgorde dan wel diagonaal of sprongsgewijs kunt doornemen. Het grote voordeel van deze methode en doelgerichte aanpak op maat is de tijdwinst die jij ermee behaalt.

  • Hoe ontdek en bevorder jij je persoonlijkheid?
  • Hoe realiseer jij je kwaliteiten en je dromen?
  • Hoe vergroot jij je zelfvertrouwen?
  • Hoe verbeter jij je communicatievaardigheden?
  • Hoe stel jij je meer assertief op?
  • Hoe ervaar jij minder stress?

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Laat je dan inspireren door verschillende methoden en actuele inzichten uit NLP of PMA.

Laat je inspireren

Je selecteert alleen die thema’s op gebied van sportieve, persoonlijke en professionele ontwikkeling die jou interesseren, en de onderwerpen waar jij wat mee kunt. Je kiest zelf welke methode en welke inzichten voor jou het beste werken.

Je kent jezelf immers als geen ander en weet wat voor jou werkt en wat niet. Ik weet uit ervaring dat zelfs de beste voornemens stranden als ze niet goed gepland worden.

haal het beste uit jezelfAls er geen stappenplan onder ligt. Een stappenplan dat je niet blindelings en tot in detail hoeft te volgen. Integendeel zelfs, zie het vooral als leidraad, als morele ondersteuning bij jouw stappen op weg naar verandering, vernieuwing. Met als uiteindelijk doel: een mooi gelukkig leven, volop kansen en uitdagingen.

Een persoonlijk of werkleven in evenwicht, in innerlijke rust. Een leven waarin je lichamelijk en geestelijk in balans bent, assertief reageert, geen of weinig stress ervaart, veel zelfvertrouwen hebt en goed kunt communiceren. Je kent jezelf goed en je weet wat echt belangrijk voor je is en hoe je dat kunt bereiken. Kortom, je leidt een mooi vitaal en energiek leven. Wie wil dat nu niet?

Pak daarom deze kans. Stijg boven het gemiddelde uit. En kies ervoor om die aspecten die jou uit balans brengen voor eens en voor altijd goed aan te pakken. Ronald van Akkeren weet dat zelfs de beste voornemens stranden als ze niet goed gepland worden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen