ZZPér en gezondheid

ZZPér zijn, en gezondheid, dat is erg belangrijk om je inkomen min of meer zeker te stellen. De economie groeit hard in bepaalde sectoren en de kans is groot dat je als zzp’er in de ‘Turbo-stand’ staat. Je bent gedreven, krijgt energie van nieuwe opdrachten en staat altijd klaar voor bestaande en nieuwe klanten. Jouw smartphone, social media en website zijn onontbeerlijke schakels om je bedrijf onder de aandacht te brengen en contact met je klanten te houden.

Balans tussen werk en privé

Daarnaast kan je op elk moment werken, waar en wanneer je maar wilt. Maar voor veel ZZP’ers is het vinden van de juiste balans tussen werk en privé lastig en gaat hun gedrevenheid voor het bedrijf ten koste van de aandacht voor je gezin.

Wees je heel bewust van jouw eigen energie, die is altijd voelbaar en dat kun je niet faken. Wees je dus heel bewust van je eigen behoefte om graag jezelf te kunnen zijn. Wees heel bewust waar je mee bezig bent als ZZPér en stel prioriteiten en houdt dit overzichtelijk, en communiceer dit duidelijk naar jezelf en je gezin!

Als zzp’er of ondernemer sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af voor het geval je door een ongeval of ziekte niet kan werken. Zeker bij langdurige arbeidsongeschiktheid is dit inkomensrisico vaak enorm. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid moet immers de periode tot AOW datum overbrugd worden, dit risico kan oplopen tot honderd duizenden euro’s.

Bij mij doorloop je bij ziek zijn een ander traject dan die traditioneel van een psycholoog of psychiater. Ik ga met jou samen kijken hoe we op een meer mensgerichte, positieve, praktische en zelfsturende aanpak om je weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen.

Ik ben expert bij mentale begeleiding en maakt op basis van de kennis en werking van het brein gebruik van de modernste inzichten en modellen om coaches, kennisexperts en dienstverleners weer optimaal of preventief met plezier te laten functioneren.

Het gevolg van de aanpak bij mij is dat je vaak al met 8 weken weer met plezier aan het werk kunt gaan. Ook bij zwaardere klachten, zoals een depressie en burn-out zijn zelfstandigen binnen 12 weken weer in staat om te werken. Voor de jou betekent dit een flinke besparing op je kosten en inkomen verlies!


Ronald van Akkeren,

High Value Businesscoach, Personal coach, Breinexpert, NLP coach, High Value Mindset, High Value Sales, persoonlijke transformatie, breinleiderschap, persoonlijk leiderschap en groei, positionering, 30 jaar ondernemerservaring, 15 jaar coach. 

Ik ben inlevend, intuïtief, observerend, empathisch, betrokken, positief, humor en confronterend.
Mijn persoonlijke kernwaarden zijn, Vertrouwen - Verbinding- Verantwoordelijkheid en Vrijheid!

Mijn AANBOD: High Value Business jaarprogramma, High Value Coachprogramma en The High Value Deal. Spreekt dit jou aan? Ben je klaar voor een hoogwaardig programma? 

Volg mijn High Value Business jaarprogramma, hoe wordt ik als ZZP'er in mijn (Niche) markt duurzaam succesvol?

 

Vul onderstaande formulier in. Dan bel ik jou of ik je kan en helpen en voelen uiteraard of we met elkaar matchen. We gaan voor het allerbeste resultaat! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om alle details en leerdoelen naar invulling van onderstaande invulling van het formulier te bespreken. 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen