Live Coaching

Ik help kennis ondernemers

met zelfleiderschap.

Zelfleiderschap

Overstijg jezelf met zelfleiderschap!

Het is nog niet te laat…..om je persoonlijke mindset te herkaderen!” Als je persoonlijk of als kennis ondernemer werkelijk wilt veranderen moet je niet blijven doen wat je altijd deed en dan toch een andere uitkomst verwachten.

Zelfleiderschap is er uiteindelijk voor iedereen die de kwaliteit van het eigen leven wil vergroten en de invloed op eigen omstandigheden wil aanwenden daar waar het kan.


Zelfleiderschap gaat over ‘jezelf leiden’. Jezelf richting geven, verantwoordelijkheid nemen en jezelf in beweging krijgen (en houden) om richting je doelen te werken. Het is het gericht op wie je bent, je zijn, je missie, je visie, je waarden, je overtuigingen, je drijfveren en (non) verbale communicatie en gedrag. Focus op je ongekende vermogens!


Ik confronteer je met blinde vlekken, onbewuste patronen en zelfsabotages, terwijl je ze definitief DOORBREEKT.

Ik leg principes uit en reik jou krachtige tools en bewezen methoden aan om op een unieke een inspirerende no-nonsense werkwijze. Ik help je als ervaren coach persoonlijk, om in moeilijke tijden weer rust, richting, perspectief en houvast te krijgen.

De KRACHT van de Kennis Ondernemer Atleet

 • werkt met de allerbeste en leukste klanten onder zijn voorwaarden,
 • verlangt altijd naar financiële vrijheid,
 • die werkelijk zijn visie, missie en kernwaarden in beweging brengt en uitdraagt,
 • daadwerkelijk als kennis high value kennis ondernemer zijn expertise waarmaakt,
 • weet wat werkelijk hem drijft en welke doelen daarin belangrijk zijn,
 • wat zijn communicatie breinstijl voorkeuren zijn en klanten op dieper onbewuste niveaus kan begrijpen,
 • hoe zijn talenten en vaardigheden zijn te hanteren,
 • waar zijn doorzettingsvermogen vandaan komt, zonder terugval gewoonten,
 • of het afwachtend is of liever controle heeft in bepaalde situaties,
 • of het kan schakelen als denker, gevoelig, intuïtief of observerende kennis ondernemer,
 • Als introvert of extravert kennis ondernemer kan schakelen als de situatie erom vraagt?

NIEUWSCHIERIG ZIJN IN JEZELF

De beste momenten in je leven beginnen met de gedachte "Fuck it, ik doe het gewoon". Ik word een opmerkelijk hoogwaardige ATLETISCHE kennis ondernemer. En perform mij op de hoogste level. Straight-to-the-point, maar integer. Mijn missie is dat kennis ondernemers met Life-Changing & Transformatie hun potentieel bevrijden. Ik zal ze persoonlijk helpen in hun zoektocht naar een optimale persoonlijke performance, geluk en succes.


Ben jij al nieuwsgierig naar je mentale en fysieke batterijen en emotionele factoren: IK zie, Ik zie, wat jij (nog) niet ziet. Hoe nieuwsgierig ben je in jezelf. Ga ervoor en wordt een KRACHTIGE KENNIS ONDERNEMERS ATLEET!


Life Coaching op basis van nieuwsgierig zelfleiderschap is een nieuwe dimensie. Ik coach je persoonlijk op basis van Zelfreflectie en op basis van je eigen verantwoordelijkheid. Je neemt jezelf hierbij heel serieus. Dit is de plek waar je schaamteloos bewust wordt, hoe je met focus, mentaal en non-verbaal gedrag, inlevend en authentiek zijn, integriteit, betrokkenheid effectief kunt communiceren met je ideale high value potentiële klant! 


Wat levert Zelfleiderschap met Life Coaching je op?

 • Power Mindset
 • Meer regie over jezelf en zelfvertrouwen
 • Je krijgt meer zelfinzicht in je non-verbale gedrag en onbewuste patronen
 • Je gaat je persoonlijke bron van angsten herkennen en krachtig wegnemen
 • Besluiteloosheid omzetten in High Level personal en business keuzes maken
 • Je krijgt meer inzicht in het non - verbale doen en laten van anderen
 • Effectieve communicatie, zeggen wat je wilt zeggen, vragen wat je wilt vragen
 • Reduceren van stress en spanningen (stressmanagement)

Geef jezelf en kwaliteit van leven hoge prioriteit

Simpel gezegd zijn emotionele triggers onbewuste ‘herinneringen’ aan vervelende situaties uit onze jeugd, opgeslagen in ons oerbrein. In een bepaalde context wordt zo’n onbewuste ‘herinnering’ getriggerd, waardoor je voelt wat je voelt, denkt wat je denkt en doet wat je doet.


De meeste mensen proberen door te denken de oplossing voor hun problemen te vinden, terwijl de oplossing meestal in ons onderbewuste, oerbrein huist. Omdat wij blijven hangen in onze gedachten, worden deze gedachten negatieve overtuigingen. Terwijl gedachten de ingang vormen naar onderliggende gevoelens.


Wanneer die emotionele triggers verdwijnen, verdwijnen ook de bijbehorende gedachten en gedrag. Daarvoor is werk nodig op de verschillende lagen van je brein; op mentaal-, emotioneel-, energetisch- en op spiritueel niveau. Waarbij ook niet te vergeten hoe je lichaamsbewustzijn reageert (verkrampt, verstijft, of strak aanvoelt), omdat lichaam en geest zijn één.

Ik wil dat je als kennis ondernemer en persoon inziet wie je ECHT bent en je totale duidelijkheid krijgt met een helder beeld voor ogen.

Doel is als je gaat High Value Ondernemen, je met bewustwording jezelf beter leert begrijpen, om dan ook beter door je potentiële klant in je markt begrepen kunt worden. Ik coach op mijn eigen unieke kenmerkende no-nonsense manier, zodat ik zonder een ‘template of vragenlijst je met een inlevende, non-verbale, observerende, analytische en intuïtieve coach blik je daadwerkelijk in beweging brengt.

Je zelfbewustzijn, onderbewustzijn en lichaamsbewustzijn ondergaat een enorme transformatie! je Intuïtie ontvangt weer moeiteloos concrete, abstracte en creatieve boodschappen.


STAP IN JE GROOTSHEID!

Wordt meer BEWUST van je levensverhaal, visie, kernwaarden, persoonlijkheid, drive, sterke punten, talenten en vaardigheden. Je gaat persoonlijk met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien!


Je gaat oude patronen doorbreken en belemmerende overtuigingen die je in de huidige tijd niet meer dienen loslaten. Je wezenlijke kwaliteiten en drijfveren komen weer terug in het hier en nu. Zo houd je koers over je leven zonder steeds te moeten bijsturen. Wanneer dit gebeurt, zullen ook veel lichamelijke en psychosomatische symptomen verminderen of verdwijnen. Je privé en ondernemersleven gaat weer lekker lopen.


Dit om je gewenste persoonlijke en High Value Businessdoel(en) op basis van je SMARTER leerdoelen daadwerkelijk te bereiken. Ik ga verder dan de gebruikelijke SMART leerdoelen, omdat je gewenste persoonlijke resultaten moeten beklijven. Je weet nu wat je echt wilt in je leven, waar je wilt zijn en hoe je bewuster met jezelf en anderen wilt omgaan.

Ik maak gebruik van praktische bewezen methoden

Ik werk afhankelijk van jouw probleem, uitdaging of het ontdekken van jezelf (wie ben je en welke kernwaarden en moet je nog ontdekken of bewust van worden). Je gaat dit ontdekken in mijn Life Coach programma op basis van een 3 of 6 maanden programma. Dit doe ik vanuit verschillende neurofysiologische en neuropsychologische benaderingen. In mijn praktijk RVA neurocoaching heb ik vanaf 2006 16  jaar succesvol met bewezen methoden gewerkt.


Ik geloof in het uitrusten van een reeks aan bewezen methodieken, om vanuit de huidige situatie van mijn klant de meest geschikte aanpak te bieden om de gewenste blijvende situatie te bereiken. Dit voor elke persoonlijke Life Coachaanpak werk ik Eclectisch en op basis van zelfleiderschap en brein-gerelateerde non - lineaire wetenschap. 


Elk persoon heeft een eigen levensverhaal, persoonlijkheidstype profiel, persoonlijke eigenschappen en (belemmerende) overtuigingen. En heeft mentaal, emotioneel of dieper gelegen traumatische ervaring(en) meegemaakt en neemt het waar op zijn eigen manier, hoe het informatie verwerkt, beslissingen neemt (denk, gevoel, observatie of intuïtief). En hoe het als persoon of ondernemer in de wereld staat, vanuit zijn eigen perspectief (wereldbeeld).


Ik maak met Life Coaching afhankelijk van jouw huidige situatie en doelstelling als ondernemer, coach, trainer, consultant of expert gebruik van praktische bewezen interventies, breinmethoden en modellen. Dit zijn NLP, MBTI, PMA, RET, EFT, TAT, breinstijl & communicatie voorkeuren, mindfulness en positieve psychologie.

NLP 

Neuro Linguïstische Programmering. Een proces waar persoonlijk veranderen op basis van belemmerende overtuigingen centraal staat . Een methode op het gebied van communicatie voorkeuren, persoonlijk en zelfleiderschap ontwikkeling. Het wordt gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste / onderbewuste fysiologische processen”


De Growth Mindset op basis van NLP zal ik de aandacht richten op het doorbreken van negatieve gedachtenpatronen. Ik stel een persoonlijk leerdoel op basis van de SMARTER Mindset Groeiplan die bij de ondernemer past! 

Leer op je onderbewuste te vertrouwen.

PMA 

Bij een (lichte) trauma gebeurtenis  / moment heeft je brein in het verleden onbewust (archief / bibliotheek) zintuiglijke indrukken verkeerd opgeslagen. Dit veroorzaakt door trigger momenten in het heden nog steeds voor onrust, stress, angst en onzekere momenten. Je mist controle en voelt je vaak onzeker en machteloos. Dit kan leiden tot uitstelgedrag, zoals met  persoonlijke en zakelijke doelen stellen.


Ik leer hoe je brein voor je te laten werken. En hoe je innerlijke potentie voor jezelf volledig kunt benutten. En om de weg voor je persoonlijke groeipad vrij te maken.

RET positieve gedachten

Rationele Emotionele Training (grondlegger Albert Ellis). Tijdens RET coaching staan jouw gedachten centraal. RET focust zich op gedachten die irrationeel zijn. RET doet een beroep op je gezonde verstand. Het helpt je in anders denken, voelen en doen, waardoor je leert hoe je met problemen persoonlijk en High Value Ondernemen effectiever kunt relativeren. 


Ik maak je bewust van je gedachten. Je gaat actief de confrontatie met mij aan om te onderzoeken of ze wel reëel zijn en ze om te buigen tot meer realistische gedachten. Dit doe ik door vragen te stellen als: hoe kijk je ergens naar? Welke woorden of labels geef je aan je gedachten en waarom? Handel je op basis van feiten of aannames? Wat voel je? Wat doe je? En wat zou je willen doen?”

MBTI persoonlijkheidstypen

Jung ontdekte in zijn analyses dat met MBTI er 16 verschillende persoonlijkheidstypen worden erkend en omschreven. Hoe richt jij als ondernemer je aandacht, hoe neem je informatie op, waarop baseer je beslissingen (denk, gevoel, observatie of intuïtief). Hoe sta je als ondernemer in de wereld.

 • Hoe richt jij je aandacht – je energierichting: introvert of extravert?
 • Hoe neem jij informatie op: zintuiglijk of intuïtief?
 • Hoe neem je beslissingen: rationeel of gevoelsmatig?
 • Hoe sta je in de wereld – leefstijl: controlerend of afwachtend?

Ik leer jezelf nog bewuster beter te begrijpen en automatisch zul je ook anderen, zoals je klantrelaties beter leren begrijpen.

Je verlangt naar meer rust, ritme, regelmaat en regie

null

Dit betekent dat je als kennisondernemer niet bent gemaakt om middelmatig te zijn. Jij liet of laat nog half niet zien wat jij in huis hebt, vanuit je wijze intuïtieve ik. Misschien vergeet je dit af en toe zelf door de drukte van de dag.
Neem voor jezelf de tijd en durf om je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming in eigen handen nemen!


De belangrijkste vraag is wie wil ik zijn! Wat maakt jou super waardevol, aantrekkelijk en onvergelijkbaar vanuit jouw unieke potentieel. Wat is jouw persoonlijke blauwdruk?


Wat wordt mogelijk met het behalen van je doel (voor jezelf en anderen). Vervul je doel en passie waar je blij van wordt. Geniet van een High Value leven, zoals jij dat graag wilt!