High Value Businesscoaching

Persoonlijke en Ondernemers Transformatie

High Value Business Coaching is er voor ondernemers, coaches, en consultants die met hun expertise waarden leveren. De mate om High Value te Ondernemen is hetzelfde als de de grootte van jouw oplossing, jouw specialiteit, professionaliteit in jouw (niche) markt. En de impact en het verschil dat jij kunt maken voor jouw High Value klant. Als je dit bewijst (leveren) en duidelijk uitdraagt (marketing) dan trek je High Value klanten aan die graag van jou gebruik willen maken van jouw expertise.


Deze High Value Business coachtraject waarin ik je als persoonlijk coach jezelf bewust laat maken van jouw kernwaarden. Door te leven volgens je kernwaarden die in lijn zijn met je ervaringen, groei en bijdrage, zul je een leven leiden met de hoogste voldoening en vrijheid.


Mijn NLP communicatie achtergrond combineer ik inmiddels al weer jaren met mijn ervaring in persoonlijk / zelf leiderschap en breinleiderschap. Ik begon online te ondernemen, te trainen en coachen en verdiepte me verder als bewustzijnscoach.

Want: Juist in je ondernemende leven is het nodig om ├ęcht in je kracht te staan, zonder angsten en onzekerheden.

De bewustwording van het ego en identiteitslagen, het ontdekken van de kracht eronder, dat is wat ik voor je wil.


Mijn High Value Ondernemers Transformatie zijn voor kennis ondernemers en coaches die JA willen zeggen tegen persoonlijk / zelf-leiderschap en breinleiderschap en die willen investeren in zichzelf en die weten dat persoonlijke en businessgroei gepaard gaat met persoonlijke ontwikkeling.

Voor jij je aangetrokken? 


Je gaat waanzinnig veel geld verdienen in minder tijd en minder kosten door je te verbinden met je persoonlijke en bedrijfskernwaarden en expertise in relatie tot je High Value klanten! Vervolgens steef je vanuit discipline en eigen verantwoordelijkheid naar jouw Persoonlijke en High Value Ondernemers Transformatie.