OVER Ronald van Akkeren

Mijn naam is Ronald van Akkeren. Van geboorte een rasechte Achterhoeker, geboren in oktober 1964 te Doetinchem, maar inmiddels woon ik sinds 2004 met plezier in Zwolle.

Ik heb geen makkelijke jeugd gehad. Op mijn vierde levensjaar viel ik door een duw van een puber meisje van 10 jaar van een ong. 1.80 hoge hek, op mijn hoofd en hield daar epilepsie aan over.

Deze stoornis versterkte mijn onzekerheid en hooggevoeligheid. Kinderen in mijn directe omgeving (buurt - lagere school) voelden dat haarfijn aan en werd ik flink gepest. 

OPSTAAN EN DOORGAAN

Op basis van mijn mooie leven maar ook overlevingservaringen, dit vanwege mijn epilepsie achtergrond en hoog gevoeligheid heb ik op basis van mijn levensslogan: OPSTAAN en DOORGAAN in mijn leven een krachtige persoonlijkheid ontwikkeld om mensen met brein en zelfleiderschap daadwerkelijk te helpen om persoonlijk en zakelijk krachtig te groeien!

Ik ben GEDREVEN door een niet te stoppen VASTBERADENHEID om voor ieder mens van jong tot oud de kwaliteit van leven te verbeteren. 

MENSGERICHT COACHEN

Ik ben inlevend, intuïtief, observerend, empathisch, betrokken, positief, heb humor om je geest met High Value business & Life coaching ruimte te geven voor persoonlijke en zakelijke groei. Ik ben confronterend en geef adequate feedback om je zelfleiderschap en zelfvertrouwen echt te bevorderen! Dit om jezelf nog effectiever aan te kunnen sturen om SMARTER doelen te realiseren voor jezelf en expertise, zodat je krachtig, assertief en zelfverzekerd de juiste beslissingen neemt.

ONDERNEMER-  COACH EN BREINEXPERT (Gedrag & Communicatie)

Praktijk van neurofeedback & coaching

Ik hielp kinderen, jongeren en volwassen succesvol met ADD, ADHD, autisme spectrum, burn-out, stress, (faal) angsten, oververmoeidheid, hoog sensiviteit - gevoeligheid, whiplash, fybromyalgie, slaapproblemen en PTSS.

De kwaliteit van ons doen en gezond leven, denken, emoties en voelen, wordt bepaald door onze hersenactiviteiten. Ik lees met een EEG Neurofeedback frequentie spectrum al je hersengolf activiteiten (1 - 63 Hz) wat te maken heeft met je gedragspatronen en dagelijks functioneren.

Ik werd zo druk, dat ik sinds 2006, na 15 jaar lang met 8 - 10 cliënten per dag op een gegeven moment behoorlijk overwerkt, met als gevolg burn-out en weer last kreeg van mijn epilepsie!

Ik besloot het roer radicaal om te gooien!

Mijn leven op zijn kop

In juli 2018 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap wéér op zijn kop stond. Eindeloos ben ik met hard werken en veel uren maken, na 35 jaar als succesvol zelfstandig ondernemer, coach en hulpverlener over mijn grenzen gegaan. Ik ben goed in mijn vak en succesvol....tja, daar ontbrak het niet aan. Maar van een gezonde werk-privé-balans, was echt geen sprake van.

Nu ben ik met geleidelijke stappen weer meer mezelf, door bewuster contact te maken met mijn gedachten, gevoelens, emoties, intuïtie en innerlijke potentie. Dit vanuit mijn persoonlijke leven en ondernemerservaringen uit de eerste hand. Ik spreek dan niet alleen vanuit een opleiding, certificeringen, intervisies, cursussen of een leerboek om weer mentaal, emotioneel en fysiek meer in balans te komen en vitaler te worden.  

Gezien mijn gezondheid, werd ik door bewustwording, doelen stellen en zelfreflectie duidelijk, wat het beste voor mij is.


Slimmer werken in minder tijd en ondernemers gelukkig maken met hun leven en succesvol ondernemerschap!

IK NODIG JE UIT VOOR EEN GESPREK

Vertrouwelijkheid en discretie zijn altijd gegarandeerd. Ik reageer altijd op serieuze vragen.

Ik help jou als High Value Business & Life coach met High Value Ondernemen om

VANUIT AUTONOMIE TE KUNNEN GAAN LEVEN ZOALS JIJ WILT!