MASTERMIND Programma

Voor coaches en experts die mentaal het beste uit zichzelf willen halen

MasterMind Programma is geschikt voor gevestigde ambitieuze coaches, kennisexperts en kennisondernemers die mentaal en persoonlijk optimaal willen functioneren. Dankzij mijn unieke aanpak, methoden en interventies op basis van de kennis uit de neurowetenschappen kun jij persoonlijk en als coach meer moeiteloos functioneren en presteren! Ik maak gebruik van innovatieve breinmethoden, NLP coaching, PMA coaching en mentale trainingen om je maximale kracht uit jezelf te halen. Dit met een blijvend effect, zodat je niet constant terug te vallen in vastgeroeste gedragspatronen!

Welkom bij jezelf

STAP 1: Ontdek je mentale hulpbronnen

Je traint met mentale technieken om persoonlijk te groeien. Effectieve communicatie, modelleren, werken met doelstellingen, leren prioriteiten stellen, motivatie, prestatie strategie, stressmanagement en de omgang met tegenslag zijn thema’s die bij Master Mind Coaching aan bod komen.

 

Om de mentale vaardigheden gericht en intensief te kunnen trainen komt het volgende aan de orde, zoals: concentratie, motivatie, gebruik van mentale representaties (verbeelding), visualisaties, om in flow te kunnen geraken, ankering van positieve bevorderende emoties, omgaan met zelfspraak, zelfvertrouwen en zelfsturing, energie controle en energieopbouw en regulatie (harmonie en evenwicht m.b.t. ontspanning en spanning), omgaan met weerstand en tegenstand.

Door je mentale vaardigheden te trainen wordt jij je bewust van je gedachten en gevoelens. We gaan scannen en inzoomen op je VAK Representatie systemen:

 

Visueel: Hoe zie jij je nu als ondernemer voor je, vol vertrouwen?, zie je mogelijkheden en kansen met ondernemerschap?)

Auditief (wat hoor je, wat hoor jij jezelf innerlijk zeggen, of ben je meer visueel ingesteld? of gevoelsmatig?)

Kinesthetisch (wat voel je als ondernemer, over verkoop van je (online) diensten / producten? relaxed of juist verstijfd van angst?)


Stap 2: Bewust veranderen

Bewustwording - Actie - Reflectie!

Ik coach ondernemers die vastlopen (dreigen), maar die in staat zijn om op basis van bewustwording, actie en reflectie bij elke vorm van uitdaging, communicatie en contact de ruimte geven voor nieuw, effectief gedrag in de denkpatronen en fysieke processen.


Na het doorlopen van dit traject, voel jij je mentaal en fysiek weer energiek, emotioneel stabieler, krachtig vol zelfvertrouwen, gezond, ontspannen en positief. Je ziet weer kansen en streeft naar vooruitgang en geluk voor jezelf, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. 

Stap 3: Monitoren en evalueren van 

jouw gewenste veranderingen

Na de start van MasterMind Programma wordt wekelijks gemonitoord en geëvalueerd hoe het gaat met de voortgang naar jouw gewenste doel! Dit psychologische model bestaat uit zes niveau's of beter gezegd aandachtsgebieden: Missie en Visie, Identiteit, Waarden en Overtuigingen, Vaardigheden en Kwaliteiten, Gedrag en Omgeving.