Brein methoden

MAAK KENNIS MET BREINLEIDERSCHAP

Ik haal samen met jou op basis van de kennis van het brein het beste uit jezelf. Je gaat het beste uit jezelf en zaak halen zonder gedragsproblemen, angsten, onzekerheden en somatische klachten. Je realiseert persoonlijke en ondernemersdoelen door jezelf te verbinden met je eigen visie, missie, identiteit, kernwaarden, talenten, passies, ambities en groei instelling.


Ik maak met mental, personal en business coaching afhankelijk van jouw situatie en doelstelling met jou als ondernemende coach of expert gebruik van praktische bewezen brein methoden en modellen gebruik van NLP, PMA, EFT, mindfulness en positieve psychologie.

NLP coaching

NLP (Neuro Linguïstische Programmering / wat is het beeld van jouw innerlijke wereld en de realistische / dagelijkse wereld om jou heen).


Ik coach en geef je met NLP model een nieuwe kijk op de werkelijkheid, door 'out of the box' te denken en waar te nemen. Een nieuwe kijk, of perceptie geeft nieuwe mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. NLP model bezorgt je nieuwe communicatieve vaardigheden zodat je communicatie met anderen effectiever verloopt. NLP methodiek leert je minder snel te oordelen. Zowel over jezelf als over anderen.

PMA (Progressieve Mental Alignment)

Ik werk met PMA (Progressive Mental Alignment). Ik leer je met PMA coaching begrijpen waar je emoties en gevoelens vandaan komen en waarom je bepaalde beslissingen neemt en gedrag vertoont. Ik leer je hoe je de taal van het bewuste en onbewuste brein kunt leren begrijpen!


Met PMA sporen we onze eigen Bad Clusters (zijn nare herinneringen als gevolg van pijnlijke, bedreigende of angstige gebeurtenissen) op en stellen ons brein in staat om ze definitief te neutraliseren. Er komt meer gezonde energie vrij.

Breinstijlen

Ken je Breinstijl

Het breinstijl model is gebaseerd op de werking van het brein. Iedereen heeft zijn eigen BreinStijl. Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en waar je energie van krijgt, maar ook welk gedrag je valkuil is. Ken de BreinStijl van jezelf en van je klanten dan kun je als ondernemer effectiever met ze communiceren.


Er zijn geen goede of slechte breinstijlen; iedereen is oké. De ene breinstijl voorkeur is niet beter dan de andere, maar wel anders. Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat het succes van ondernemers niet afhankelijk is van hun breinstijl voorkeur.

Ik maak een programma op maat die bij jou situatie past!

Voor elk mentaal, emotioneel of fysiek probleem of combinatie daarvan is wel een methodiek of interventie bedacht. Een methodiek is een middel en nooit een doel op zich. Afhankelijk van jou levensverhaal of klacht(en) en wat je met je doelgroep wilt bereiken maken we een coach programma op maat die bij jou past!