Breinleiderschap

Met de breinleiderschap programma zorgt is interessant voor jou als je inzicht in je brein en op basis en je vanuit een nieuw perspectief veerkrachtiger kunt zijn, sneller kunt schakelen, mensen verbinden en verschillen overbruggen. Inzicht in je eigen gedrag, blijvend ontwikkelen en dat samen met anderen is daarmee cruciaal geworden.


In deze programma werk je met wetenschappelijke bewezen technieken vanuit de neurowetenschappen en positieve psychologie.


Je gaat meer succesvol worden vanuit je zelfvertrouwen, flow, enthousiasme waar je klant(en) blij van worden en daarom graag van je diensten gebruik willen gaan maken! 

zaken over het brein

BREINLEIDERSCHAP PROFIEL

Het Leiderschap Profiel geeft jou bewustwording en inzicht op basis van de kennis van het brein en houdt je een spiegel voor over je gedrag, wie je bent en wat je wilt. Het geeft jou handvaten bij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.


Dit brengen we in kaart met een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment. Het is ontwikkeld op basis van  (neuro)- wetenschappelijk onderzoek. Dit assessment brengt jouw levenservaringen in kaart, zodat je een totaalbeeld krijgt van jouw brein en hart identiteit. Het geeft jou RICHTING, KRACHT, INSPIRATIE, VERTROUWEN en brengt jouw LEVENSVREUGDE en ZAKELIJK SUCCES!


 Feedback Bewustwording Rapport


De uitslag van jouw leiderschap profiel en jouw ontwikkel-assessment met daarbij een duidelijke uitleg hoe je de resultaten kunt interpreteren. Zodra je het feedbackrapport hebt ontvangen maken we een afspraak voor een persoonlijke terugkoppeling. Leiderschap Profiel haalt het beste uit jezelf en uit je mensen halen.


Breinleiderschap profiel

Kom met online bij Breinleiderschap Academy dieper in contact met jezelf!

Breinleiderschap is een inspirerende en creatieve vorm van werken waardoor je in dieper contact komt met jezelf. Hierdoor ontdek je wie je echt bent en wat je echt wilt als kennisondernemer (coach, trainer, consultant). Dit betekent ook dat je meer 'in contact komt met je wezenlijke kwaliteiten en drijfveren'. Ik nodig je uit om op basis van de kennis en werking van het brein als ondernemende coach of expert nog meer inzicht in jezelf en klanten te krijgen.


Als breinleider zal je effectiever gaan communiceren met je eigen gedachten, emoties, gevoelens en beter leren herkennen waar ze vandaan komen. Als jij jezelf beter kent, zul jij je klanten ook steeds beter leren begrijpen. Je zult succesvoller gaan ondernemen met jouw doelgroep 


Ik leer je met breinleiderschap hoe je als coach of kennisexpert effectieve technieken uit de neurowetenschappen weet toe te passen. We hebben namelijk kennisondernemers nodig, die zich verbinden met hun klanten en daadwerkelijk op basis van breinleiderschap weet wat ze beweegt. Hoe zorg je er daadwerkelijk voor dat je ander gedrag ontwikkeld?


Hoe zorg je ervoor dat dit andere gedrag ook blijvend ander gedrag is?

Met de techniek van de breinleiderschap is deze transformatie zeer goed mogelijk en bereikbaar voor iedereen. Breinleiderschap is effectief bij het gebruik maken van onze kennis van de werking van het brein, de bron van al ons gedrag.


Het is geen slimme truck. Het vraagt bij ondernemerschap om focus, samenwerking, visie en moed. Als je weet en gebruikt hoe jouw brein en dat van alle andere mensen werkt, ben je vitaler en effectiever. Je bereikt veel meer, zelf, maar ook bij anderen. veerkrachtig zijn, snel kunnen schakelen, mensen verbinden en verschillen overbruggen. Je wordt creatiever, doelgerichter, gemotiveerder en staat meer in de doe-modus.  


Als je daarmee werkt, word je een betere leider voor jezelf, krijg je meer inzicht in jezelf. Je gaat beter je kracht gebruiken.


Ik maak hierbij met diverse praktische bewezen brein methoden en modellen gebruik van N LP, PMA, EFT, breinstijlen, mindfulness en positieve psychologie. Ik maak met breinleiderschap gebruik van praktische bewezen interventies en methoden


  • NLP coaching (op basis van Neuro Linguïstische Programmering / persoonlijk veranderen op basis van je denken en sterke (belemmerende overtuigingen) 
  • PMA coaching (Progressive Mental Alignment ) Snel effectief bij het opsporen nare herinneringen als gevolg van pijnlijke of angstige gebeurtenissen die je het hier en nu nog steeds triggeren. Deze methodiek stelt je brein in staat om het op een zachte manier te neutraliseren.
  • BreinStijlen: krijg inzicht in je voorkeursstrategie, zoals  je denken, handelen, informatieverwerking en richten van je aandacht. Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en welk gedrag je valkuil is. Ken je de BreinStijl van anderen, dan kun je effectiever communiceren.
  • Mindfulness (Zelfbewustzijn en lichaamstraining op basis van gerichte opmerkzaamheid)
  • RET (Rationele Emotionele Training / redelijker denken betekent, je beter voelen)
  • EFT (Emotional Freedom Techniques / effectief bij "faal" angsten)