Als ondernemer of leider werken vanuit breinleiderschap

In essentie stelt het "Breinleiderschap" programma je als ondernemer of leidinggevende je in staat om leiderschapsvaardigheden of zelfleiderschap (bewustwording) te versterken. Dit door gebruik te maken van de kennis en het werken vanuit de neuropsychologie, neurofysiologie en lichaamsbewustzijn.

Ik werk niet via een vaste methode, maar combineer diverse bewezen methoden, interventies en technieken. Zo gebruik ik in mijn coaching MBTI, NLP, EFT, RET, PMA coaching, Power Mindset stressmanagement, mindfulness, trance en ademhalingsoefeningen. Doel is effectiever communiceren, betere beslissingen nemen, creativiteit, intuïtie,  persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderen.

Breinleiderschap

Breinleiderschap programma geeft inzicht in de staat van je onderbewustzijn (herinneringen of motieven van invloed op ons gedrag / reacties). En daaraan gerelateerd je karakter, persoonlijkheidstype, (non) verbale gedrag, communicatie voorkeuren en waarom of hoe je bepaalde beslissingen neemt.


Veel van onze non-verbale signalen zoals gezichtsuitdrukkingen, houdingen en gebaren worden onbewust verzonden en geïnterpreteerd. 


  • Veel beslissingen worden deels genomen op basis van impliciete associaties en emoties, zonder dat we ons daar bewust van zijn.
  • Patroonherkenning: Ons brein herkent automatisch patronen in visuele informatie, zoals gezichten en objecten, zonder dat we ons bewust richten op elke individuele component.
  • Emotionele Reacties: Emotionele zoals schrikken of lachen kunnen onbewust optreden als reactie op bepaalde stimuli.
  • Sociale Imitatie: Mensen imiteren onbewust de houding, spraak en gedragingen van anderen in sociale interacties.
Bewust veranderen

BREINLEIDERSCHAP PROFIEL

Het Breinleiderschap Profiel geeft jou bewustwording en inzicht op basis van de kennis van het brein en houdt je een spiegel voor over je gedrag, wie je bent, wat je wilt, het waarom, motivaties, het hoe, waartoe en overtuigingen.


Je krijgt de uitslag van jouw breinleiderschap profiel en daarbij een duidelijke uitleg hoe je de resultaten kunt interpreteren. Zodra je het feedbackrapport hebt ontvangen maken we een afspraak voor een breinleiderschap op maat programma.

Breinleiderschap profiel

Breinleiderschap programma

Zelfleiderschap  vraagt op basis van breinleiderschap doorzettingsvermogen, veerkracht, focus en moed. Het menselijk brein is buitengewoon complex en veel van wat we doen, zelfs als het niet volledig onbewust is, kan plaatsvinden zonder dat we ons er voortdurend van bewust zijn. Dit is het resultaat van de interactie tussen onze biologie, psychologie en omgeving.


  • Tijdens 1-op-1 coaching gaat het vooral om het hervinden van de MindBalance. Ronald leert je de kronkels van je brein op de juiste manier te vertalen en begeleidt je in het hervinden van je focus, motivatie, passie en je missie. Angst- en/of stressmanagement is standaard onderdeel van deze intensieve inzichtelijk begeleiding.