High Value Business (half) jaarprogramma voor ondernemers met Trauma of Burn-out

Ontdek de kracht van High Value ondernemen in minder werktijd met mijn  (half) jaarprogramma. Ik biedt je een ideale waardevolle ondersteuning, omdat je worstelt met verschillende uitdagingen op het gebied van ondernemen met trauma achtergrond of Burn-out gebeurtenis. Het is belangrijk om te erkennen dat het aanpakken van deze uitdagingen een proces is dat tijd, toewijding en begeleiding vereist!


Het omgaan met de gevolgen van trauma en burn-out kan een enorme impact hebben op zowel je persoonlijke leven als ondernemerschap. Met het overwinnen van deze uitdagingen kan ik je in staat stellen om veerkrachtig en succesvol te blijven.

Ronald van Akkeren

Trauma en Burn-out Expert voor ambitieuze ondernemers 

Focus op de kunst van High Value ondernemen.
Stevig gepositioneerd!

Je gaat als ambitieuze doorgewinterde ondernemer of leidinggevende werken vanuit je ideale agenda, minder hard in minder tijd, bijv. een dag - week - maand- kwartaal - half of jaarplanning. Hoe ziet jouw ideale dag en jaarplanning eruit? Ik help je met High Value ondernemen om je als (kennis) of (MKB) ondernemer met een trauma achtergrond en burn-out gebeurtenis in minder werktijd een slimme inkomstenstrategie en programma aanbod te maken die bij je past. Zo creëer je een ideale bedrijf en leven!


Je rust op vaste momenten uit en neemt dagelijkse regelmatig tussenpauzes. Ik reik je bewezen tools aan voor jou met een trauma achtergrond en burn-out, zoals Stress, Energie en Timemanagement.


Leef en geniet zoals jij als ondernemer met een trauma dat echt wilt! Ervaar meer rust, ontspanning, vertrouwen en méér vrijheid in je leven. Excelleer, zonder in te leveren op kwaliteit van leven en een goed inkomen. Leer hoe je zelfverzekerd en stevig kunt positioneren in je niche!


Ik kan een waardevolle bron van ondersteuning en begeleiding voor je zijn, omdat je een trauma - burn-out een professionele ervaringsgerichte coach nodigt hebt om je ondernemersdoelen te bereiken. Ik kan je zowel fysiek als mentaal coachen op basis van brein en zelfleiderschap.


Als High Value Businesscoach leer ik je als ondernemer verkopen aan de allerbeste klanten. Of verkoop jij programma’s aan ondernemers, directeuren of management in een organisatie en wil je hier veel hogere prijzen voor vragen. Je gaat je programma's schaalbaar maken EN precies zo werken zoals jij het wil?

High Value (half) Jaarprogramma

High Value Businessmodel

Ontwikkeling van een businessmodel dat zich richt op het creëren van waarde voor jezelf en je klanten in je niche met behulp van jouw onderscheidende expertise en ervaringen. 

online-cursus

Verdienmodel

Identificatie van nieuwe inkomstenstromen en strategieën om je winstgevendheid te vergroten binnen jouw mogelijkheden voor het creëren van je High Value Businessmodel,

online-leiderschapstrainingen

Je ideale agenda

Creëren van een ideale agenda op basis van je expertise en (half) jaarprogramma en aanbod. Werk / privé balans. Het gaat om prioriteiten stellen en energie management

Leer met een trauma op je onderbewuste te vertrouwen.

Onderbewuste Transformatie

interventie om negatieve patronen in je onderbewuste te identificeren, te transformeren en veranderen naar positieve overtuigingen die je (mindset) succes ondersteunen,

Ontdekken van je (wel)zijn!

Het gaat om het ontdekken van je authentieke zijn op basis van je kernwaarden, binnenwereld, je gevoelswereld en wereldbeeld, Vergroot je (zelf)bewustzijn en kwaliteit van leven.

Gedragsstijl

Begrijp je eigen gedragsvoorkeuren om je eigen gedrag aan te kunnen passen aan je klanten. Dit op basis van zelfleiderschap. Wie ben je? Wat wil je bereiken? Wat drijft je?

Breinstijl

Ontdek je breinprofiel. Krijg meer inzicht in intelligenties, zelfkennis, je emoties, sensitiviteit, non verbaal communicatie, intuïtieve vermogens en het volgen van je innerlijke leiding.

THE REAL VALUE DEAL | High Value Businesscoach- Ronald van Akkeren

Communicatiestijl

Verbeter je communicatieve vaardigheden, zodat je effectiever kunt communiceren en inleven in je klanten. Zoek rapport voor non- verbale afstemming, voor meer gemak bij jezelf en klant.

Ondersteuning bij Zelfzorg

Leer hoe je in de natuur op een duurzame manier tot rust komt en voor jezelf kunt zorgen, en hoe je mentaal als fysiek, traumatische triggers en burn-out kunt voorkomen.

Realtime evalueren 

  • Bewustwording: Je bewust worden van je gedrag, emoties, gedachten en patronen. Je gaat belemmeringen identificeren en alternatieve perspectieven verkennen. Dit helpt bij het creëren van positieve veranderingen.
  • Voortgangs- en resultaatmeting: Regelmatige evaluatie van je voortgang en resultaten, met ondersteuning en feedback, zelfreflectie om je te helpen bijsturen en je doelen te bereiken.
  • Feedback: Tijdens het coachingproces geef ik je feedback gedrag en denkwijzen. Constructieve feedback kan je helpen om bewustzijn te vergroten, beperkende overtuigingen aan te pakken en positieve veranderingen te stimuleren.
  • Zelfreflectie: Je wordt aangemoedigd om diep naar jezelf te kijken, je waarden, je overtuigingen, je sterke punten en ontwikkelingsgebieden te onderzoeken. Door zelfreflectie kan je bewustwording vergroten en persoonlijke groei stimuleren.
  • Persoonlijke effectiviteit: Dit houdt in dat je leert om optimaal te functioneren, je potentieel te benutten en doelgerichte acties te ondernemen. Ik reik je technieken en strategieën aanreiken om persoonlijke effectiviteit te verbeteren, zoals met stress, energie en timemanagement.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Je krijgt persoonlijke begeleiding op basis van Hybride coaching. Ik ondersteun je bij het opstellen van realistische doel(en) en bij het opstellen van een (half) jaarprogramma. Dit om je doel(en) te bereiken. Het proces kan variëren afhankelijk van specifieke of anders gezegd maatwerk coaching op basis van de de behoeften van jou als cliënt met een trauma of burn-out. Dit vanwege je problematiek en of het bereiken van ondernemers ambities.

Verrijk je leven!

Ik ben er niet alleen om je in een high-value businessmodel te gieten. Ik ben mensgericht en het is mijn werk om je vooral als met pijnlijke traumatische gebeurtenis(en) je leven te verrijken.


Sinds 1986 ben ik ondernemer, coach, trainer, therapeut en expert op basis van mijn breinexpertise (neuropsychologie en neurofysiologie). Ik heb mijn eigen eclectische werkwijze op basis van trauma en burn-out ontwikkeld. Ik heb een schat aan ervaring op basis van mijn eigen (hersen)trauma gebeurtenis in het verleden.


Ik heb mij bevrijd van vele pijnlijke beladen traumatische emotionele clusters in mijn brein. Ik kan nu mijn volle potentie inzetten en werken vanuit mijn “eigen intuïtieve wijsheid”. 

Je krijgt veel persoonlijke begeleiding,
want iedere ondernemer en High Value Bedrijf is uniek!