NeuroCoaching

Persoonlijke radicale verandering op basis van de werking van het brein

De meeste coaches volgen bij een High Value Businesscoach of High Value Life coachprogramma voor hun klanten een script of een programma. Ze versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje.


Ik verander op basis van mijn breinexpertise levens van ondernemers vaak radicaal op basis van de de werking van het brein. Mijn programma ontstaat op het moment dat ik jou intuïtief en confronterend observeer om je mentale, emotionele en fysieke brein in beweging te krijgen om zo het onderbewuste met vervelende verstopte pijnlijke emoties op te sporen en transformeren.


Ik krijg snel inzicht in jou op basis van je breinstijl, bijv. of je meer een denker, gevoelspersoon, observeerder, intuïtief, introvert of extravert bent. Heb je een afwachtende houding of  ben je meer een controle freak. Dit komt vaak voor bij onzekere, onrustige, paniekerige en angstige personen. 


Bewustwording - Actie - Radicale Verandering

Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend NeuroCoach aanpak aan binnen het High Value Life coach traject, die voor me staat: jij.


Ik heb bewezen om cliënten van jong tot oud met ADD, ADHD, HSP, autisme, burn-out, depressie, stress en spanning effectief en veelal met blijvend resultaat kunnen helpen (RVA NeuroCoaching).


Ze kwamen op een dieper niveau en konden ze zichzelf effectief gaan overstijgen. Ik ben in staat om jou als High Value Life Coach vanuit je innerlijk kern te doorgronden en te helpen? Ik Prikkel je Altijd op zoek naar de volgende stap van persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling. Want iedereen heeft de kracht om te groeien. Verandering genereert beweging en energie.


Ik ga samen met jou op zoek naar je innerlijke criticus, jouw beschermingsmechanisme. Door jezelf eerst af te wijzen dek je jezelf in en is het lastiger om je gewenste persoonlijke en High Value Businessdoel te bereiken. Ik hoor deze spreken bij jou en trigger deze innerlijke criticus. Ik laat je bewust worden wat deze bij jou als doel heeft, zodat je jezelf inzichtelijk kunnen transformeren naar innerlijke rust, kracht en vitale energie. Je wordt spontaner en toont meer blijdschap en enthousiasme.


Bevrijd je ware potentie

Vanuit mijn kennis, expertise en persoonlijke ervaringen ontwikkelde ik een methode om vanuit je brein en hart te leven en te leiden. Ik ontwierp een krachtig “persoonlijk en breinleiderschap” model. Deze fundament uit de moderne wetenschap van neurowetenschappen, neuropsychologie, neurofysiologie, kwantumwetenschappen, biologie en de nieuwste leiderschap modellen. Al mijn praktische werk is hierop gebaseerd. 


Kennisondernemers en coaches moeten prioriteiten stellen. Ze hebben een positie waarin ze veel beslissingen moet nemen. Veel van deze beslissingen vinden onbewust plaats. Ik wil dat ze inzien wie ze echt zijn, wat ze willen, hun drijfveren ontdekken en kernwaarden nastreven.


Dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk persoonlijke en breinleider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen privé en ondernemers leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig, gezond én rijk kunt zijn.


Neurocoaching is ook een onderdeel van High Value Lifecoaching. Het is persoonlijk en altijd maatwerk. Mijn cliënten  / klanten en ik werken samen om hun leven radicaal en onherkenbaar te veranderen!


Vraag een Gratis Groeigesprek aan

Wordt meester over je eigen brein!