Ronald van Akkeren is Personal en Businesscoach

Personal coaching

Neem de leiding over jezelf. gezondheid, relaties en je bedrijf

Bouw stap voor stap je fundering voor persoonlijke groei

Bewustwording en persoonlijke groei

Bij persoonlijke groei wordt je bewust van je innerlijke kern. Om bij die kern te komen ga je samen met mij je weerstand overwinnen. je wordt je bewust welke overtuigingen en belemmeringen die je niet meer helpen of zelfs stagneren in je persoonlijke groei. Innerlijk groeien brengt je dus in contact met je kern. Het verbetert de kwaliteit van je leven en indirect ook dat van anderen.

Effectief communiceren

Je manier van communiceren is van invloed op hoe je klant jou ervaart en beoordeelt. Ze is dus ook van invloed op hoe je klant op je reageert. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde: jouw oordeel over je klant en je reactie zijn niet alleen afhankelijk van wat iemand zegt, maar worden ook beïnvloed door hoe het gesprek met je voert. Ik coach en train je hoe effectief rapport te maken met je klant.

Het vergroten van je zelfvertrouwen

Het vergroten van je zelfvertrouwen begint bij jezelf en niet bij de ander. Hoe geloofwaardig ben je? In de kern zijn er vier kernen van geloofwaardigheid: Integriteit, Intenties, Capaciteiten en Resultaat. Daarnaast is vertrouwen een gevoelsbegrip. Vertrouwen en wantrouwen neem je waar met je hart en vanuit je karakter waarmee je de ander of een situatie open tegemoet treedt. 

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Persoonlijk leiderschap ontwikkeling gaat over regie nemen over jouw eigen leven. Door te onderzoeken wat je waarden en talenten zijn kun je doelen kiezen die bij jou passen. Zo kun je zowel zakelijk als privé bewuste keuzes maken zodat je een gelukkiger leven zal leiden. Zo werken hart, hoofd, en handen optimaal samen.

 Vertrouwen op je onderbewuste

Als iets vroeger te pijnlijk was, ging men het uit de weg en hoopte dat het weg zou gaan en blijven. Men blijft vaak eindeloos rondlopen met problemen die niet onoplosbaar zijn, alleen maar omdat ze het probleem niet willen erkennen of zich ermee durven te confronteren. Leer bij mij op je onderbewuste te vertrouwen en herinneringen beter te begrijpen. Je gaat onderbewuste belemmerende patronen doorbreken en transformeren vanuit jouw innerlijk weten.

Gun jezelf een professionele personal coach

Methodieken en technieken die voor je werken

Ik werk op basis van veilige en verantwoorde brein methodieken en interventies, zoals NLP, PMA, EFT, mindfulness, lichaamsbewustzijn en positieve psychologie. Doel is is coaches, trainers, therapeuten te helpen met meer rust, focus, ontspanning en juiste mindset!


Werken op basis de kennis en werking van het brein

Mijn passie en kennis ligt in de praktijk sinds 2006 in de neurofysiologie (bewegingsleer van de hersenen) en de neuropsychologie (psychologie die zich bezighoudt met de functies van het brein en de relatie daarvan met gedrag). Doel is meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei


Combineer coaching en training in je eigen tijd 

De coaching met mij gaat telefonisch of met video bellen vanaf je eigen huis of werkplek. Je verliest dus geen kostbare reistijd.

Tegelijk volg je, op het moment dat jou het beste past, specifieke professionele cursussen, trainingen en programma's.


persoonlijke-groei-ondernemer

Wil jij groeien met je bedrijf én als ondernemer?

Heb jij als coach, trainer, therapeut, kennisexpert, freelancer of dienstverlener last van onzekerheden, (faal) angst, paniekmomenten, burn-out verschijnselen en onderdrukte gevoelens. 

Ik spreek de taal van ondernemers. Ik maak jou bewust van je innerlijke criticus (stem) die het vaak beter weet (denkt ie / paniek zaaier) dan jou ondernemersgevoel.

Als personal & businesscoach en breinexpert houdt ik je een spiegel voor. Je wordt bewust hoe je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen gaat loslaten. Je zult oude pijn vanuit het verleden transformeren in gezonde en blije energie. Je wordt weer jezelf.

Je gaat met passie en volle overtuiging met jouw expertise lekker en succesvol ondernemen. Ik ben diezelfde weg ingegaan!