Persoonlijke ontwikkeling ondernemer

Investeer als ondernemer in persoonlijke ontwikkeling

Benut je nu optimaal jouw kwaliteiten!

Iedere fase van je bedrijf vraagt andere kwaliteiten van jou als ondernemer

Wil jij als coach, therapeut of als kennisexpert je verder ontwikkelen en persoonlijk groeien? Veel zelfstandige ondernemers willen graag een volgende stap maken, maar gunnen zichzelf hier te weinig tijd voor. Door zelfreflectie in te bouwen en aandacht te hebben voor je eigen ontwikkeling help je ook je bedrijf vooruit. Om effectief te kunnen communiceren en je potentiele klanten te kunnen begrijpen is het aan te raden om je te blijven ontwikkelen als zelfstandig ondernemer. 

persoonlijke-groei-ondernemer

Groei als ondernemer met je bedrijf

Je hebt de drive en passie om je bedrijf verder te laten groeien en het volledige potentieel te benutten. Maar benut je nu optimaal jouw kwaliteiten, geef je leiding op de manier zoals je dat zou willen en zijn werk en privé goed met elkaar in balans?

Door je verder te ontwikkelen als mens, ondernemer en leider weet je jouw talenten en valkuilen te (her)kennen en weet je wat de impact van jouw leiderschapsstijl is en wat je te doen hebt om jezelf én je bedrijf verder te ontwikkelen.

H

Om interessant te blijven voor potentiële klanten is het daarom aan te raden om je te blijven ontwikkelen als ondernemer. 


In sommige fasen van je leven kun je gehinderd worden door problemen of barrières die je persoonlijke ontwikkeling of jouw algehele gevoel van welbevinden verstoren. Personal coaching is geschikt voor mensen die meer uit hun leven willen halen dan dat ze op dit moment doen en voor mensen die met een vraagstuk zitten, waar ze zelf niet uitkomen.


Met personal coaching inversteer je in jezelf. Je ontdekt hoe je met meer enthousiasme, plezier en voldoening kunt leven. Hoe je meer uit jezelf en je persoonlijke leven kunt halen waardoor je meer kunt betekenen voor jezelf en je omgeving.

Start mijn persoonlijke ontwikkeling >

Een VERHELDEREND gesprek 'Een kijkje in de toekomst'

Met een verhelderende gesprek krijg je een kijkje in jezelf en de toekomst. Je ontvangt opties, mogelijkheden en zicht op kansen. Je komt bij mij als je even vast zit, je geblokkeerd of gevangen voelt of door de bomen het bos niet meer ziet en hebt een dilemma of uitdaging waar je zelf niet uit komt of gewoonweg niet weet hoe je met een situatie om moet gaan.

Profielschetsen op basis van de kennis van het brein

Inspirerend en verhelderend. Jouw persoonlijk mind profiel bij persoonlijke ontwikkeling maakt op basis van de kennis van het BREIN helder 'wie je bent' en 'wat je wilt'. Een geweldig gesprek dat je wegwijs maakt en je volledig in je KRACHT zet.


Ronald van Akkeren werkt met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ervaart na een intensieve begeleiding aanzienlijk meer focus, richting, kracht, inspiratie, zelfvertrouwen, vreugde en succes!

Ondek nu wie je bent >

Personal coaching

Personal coaching laat je met persoonlijke ontwikkeling stilstaan bij vragen als: met wie, met wat, waar, wanneer en hoe wil ik mijn doelstelling(en) bereiken? Personal coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij je op interactieve wijze aanzet tot effectief gedrag voor jezelf en je omgeving. Dit kan door:


  • Bewustwording en persoonlijke groei.
  • Het vergroten van je zelfvertrouwen.
  • Resultaatgericht en gestructureerd werken.
  • Het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.