SMARTER POWER MINDSET VIP-DAG

Wereldwijd heeft 1 OP DE 7 mensen last van

één of meer mentale klachten.

Op deze VIP-dag gaan we werken aan je SMARTER POWER MINDSET om deze optimaal voor je te laten werken. Dit doen we op een sfeervolle locatie in de natuur! Je zult vogels en stromend water zien en ervaren hoe prettig dat voelt. De natuur ruiken en proeven en inademen geeft rust in je hoofd en gaat je tot diepe intuïtieve inzichten leiden! Als je rust hebt, heeft je archiverend onbewuste brein als het ware het hele brein voor zichzelf om alle informatie & kennis die zijn binnengekomen effectief, zonder chaos te ordenen!


Met gerichte aandacht coach ik jou bewust te worden om vanuit rust en "smarter mindset" als persoon en ondernemer als expert met vertrouwen effectiever te laten exploreren. 

SMARTER MINDSET = Specifiek x Meetbaar x Actiegericht x Tijdgebonden x Realistisch x Empowerment x Resultaat = POWER MINDSET

VAKOG: De 5 Zintuigen

Ons brein werkt op basis van de 5 zintuigen, ook wel afgekort: VAKOG (Visueel=zien, Auditief=horen, Kinesthetisch=voelen, Olfactoir=ruiken, Gustatoir=proeven). Alle informatie komt bij ons binnen via deze 5 zintuigen. Op basis van je zintuigen ga je op deze bijzondere onvergetelijke dag bewust worden van jouw representatiesysteem. 

Hoe communiceer je naar anderen en neem jij je directe omgeving waar?

Ontdek je breinstijl profiel

1.Hoe richt jij je aandacht / je energierichting: introvert of extravert?

2.Hoe neem jij informatie op: zintuiglijk of intuïtief?

3.Hoe neem jij beslissingen: rationeel of gevoelsmatig?

4.Hoe sta jij in de wereld / leefstijl: controlerend of afwachtend?


Als je je Breinstijl profiel kent, dan weet je wat je communicatie voorkeur is, wat je graag doet en waar je energie van krijgt, maar ook welk gedrag je valkuil is.

Archiverend Brein

Wordt een breinleider

Elke dag nemen onze hersenen miljarden bits en bytes aan informatie op. Het brein kan zich niet veroorloven om al deze gegevens op een grote hoop te gooien. Het besluit wat daarvan kan worden weggegooid en wat er in het langetermijngeheugen moet worden opgeslagen. Het moet zo worden geordend en opgeslagen dat ze voor toekomstig (intuïtief / kennis - talenten) gebruik beschikbaar blijven.


Ons onbewuste. Dat heeft een capaciteit die 200.000 keer groter is dan die van ons bewuste, ons denkend brein. Een gigantisch potentieel. Het onbewuste archiverend brein slaat informatie op en ordent.. Het zorgt ook voor de verbinding met herinneringen. Het combineert en legt verbindingen waardoor nieuwe ideeën ontstaan.

VIP-dag "SMARTER POWER MINDSET "

Je leert en ervaart op deze inspirerende dag mentale oefeningen die je het volgende opleveren:


 • Je ontdekt hoe je informatie verwerkt en beslissingen neemt.
 • Je ontdekt wat je "communicatie voorkeuren" zijn.
 • Hoe richt jij je energie? Wie geeft jou energie? Hoe en waar ervaar jij je energie?
 • Je leert gemakkelijker om te gaan met stress en spanning! 
 • Je ervaart mentaal meer rust, inzicht en overzicht omdat je onbewuste archiverend brein alle informatie effectief ordent.

VIP- DAG - "SMARTER MINDSET" COACHPROGRAMMA

Smarter Mindset Vip-dag Programma

 • 9.00 - 9.30 uur: Persoonlijke ontvangst onder het genot van kopje koffie/thee.

 • 9.30 - 12.00 uur: INTRODUCTIE: VAKOG: Bewustwording van je zintuiglijke representatie voorkeur.

  BREINSTIJL: je breinstijl en communicatie voorkeur profiel ontdekken.


 • 12.00 uur: uitgebreid lunchen


 • 13.00 -  16.00 uur: 
  SMARTER POWER MINDSET INTEGRATIE

LUNCHEN 12.00 - 13.00 UUR

Engelse werk restaurant omgeving Zwolle

null

Welkom bij jezelf

Na deze speciale dag, voel jij je krachtig, ontspannen, rustiger en positief. Je ziet weer kansen en streeft naar vooruitgang, geluk, plezier en meer zelfvertrouwen, voor zowel op persoonlijk en zakelijk vlak.


--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (20913) ---