Zelfleiderschap

Zelfleiderschap

Coachprogramma

Je verlangt als NAH ondernemer

naar méér rust en ontspanning

Zelfleiderschap

Je verlangt naar meer energie,

rust, ritme, regelmaat en eigen regie

Overstijg jezelf met zelfleiderschap!

Het is nog niet te laat om op basis van zelfleiderschap je zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn te transformeren!” Als je persoonlijk of als NAH ondernemer werkelijk wilt veranderen moet je niet blijven doen wat je altijd deed. 


High Value Ondernemen

Ben je een gevestigde NAH ondernemer en op zoek naar een stabieler leven in minder werktijd? Je hebt een druk leven en er is geen sprake van een gezond werk en privé balans. Ga dan High Value Ondernemen. Verdien wat je waard bent met jouw intellectuele en creatieve brein voor een waardevol aanbod en persoonlijke ontdekkingsreis voor je klant. Dit met een oog voor details en het het zien van het grotere plaatje / geheel om slim in minder tijd vitaal te ondernemen.


Zelfleiderschap is er uiteindelijk voor iedereen die de kwaliteit van het eigen leven wil vergroten en de invloed op eigen omstandigheden wil aanwenden daar waar het kan. Het gaat over ‘jezelf leiden’. Jezelf richting geven. Verantwoordelijkheid nemen en jezelf in beweging krijgen (en houden) om richting je doelen te werken. Het is gericht op wie je bent, je zijn, je missie, je visie, je waarden, je (belemmerende )overtuigingen, je drijfveren, (non) verbale communicatie en gedrag. Focus als NAH ondernemer op de ongekende vermogens in jezelf!


Ik confronteer je met blinde vlekken, onbewuste patronen en zelfsabotages, terwijl je ze definitief DOORBREEKT.

Ik leg principes uit en reik jou krachtige tools en bewezen methoden aan. Ik help je als ervaren NAH en Neuro coach op een mensgerichte en persoonlijke werkwijze om in moeilijke tijden meer rust, vitaliteit, richting, perspectief en houvast te krijgen.

Wat levert Zelfleiderschap je op?

Het is de sleutel tot de diepste van persoonlijke groei en ontwikkeling, mentale veerkracht en levenskwaliteit.

 • Het is een creatieve vorm van werken, waardoor je in dieper contact en bewuster wordt van jezelf.
 • Het stelt je in staat om onafhankelijk te denken, beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en acties.
 • Je krijgt een dieper inzicht te in je sterke punten, waarden, doelen en passies.
 • Meer zelfregie over jezelf en zelfvertrouwen
 • Je krijgt meer zelfinzicht in je non-verbale gedrag en het bewust worden van onbewuste (belemmerende) patronen
 • Je gaat je persoonlijke bron van angsten en gerelateerde spierspanning herkennen - erkennen en krachtig wegnemen
 • Je besluiteloosheid omzetten in persoonlijke en high value business keuzes maken
 • Je krijgt meer inzicht in je non - verbale doen van jezelf en anderen
 • Je kunt obstakels effectief overwinnen en moeilijke situaties met vertrouwen beter aanpakken.
 • Effectieve communicatie; afstemmen op de ander en zeggen wat je wilt zeggen en vragen wat je wilt vragen
 • Reduceren van stress en spanningen in je lichaam (verkrampte - stijve schouders en nek, onder - boven rug e.d.)


Het vereist zelfreflectie, discipline en de bereidheid om verantwoordelijkheid

te nemen voor je eigen authentieke potentieel en levensperspectief 

Ik maak gebruik van praktische bewezen methoden

Ik werk afhankelijk van jouw probleem, uitdaging of het ontdekken van jezelf. Je gaat dit ontdekken met mijn Life Coach programma op basis van een 3 of 6 maanden traject. 


In mijn praktijk RVA neurocoaching heb ik vanaf 2006 - 16  jaar succesvol met bewezen methodieken op basis van de kennis uit de neurowetenschapen. Waar mijn cliënten van jong tot oud blij van werden.


Ik geloof in het uitrusten van een reeks aan bewezen methoden, om vanuit de huidige situatie van mijn klant de meest geschikte aanpak te bieden om de gewenste blijvende situatie te bereiken. Dit voor elke Persoonlijke Life Coachaanpak werk ik Eclectisch en op basis van zelfleiderschap en brein-gerelateerde non - lineaire wetenschap. 


Elk persoon heeft een eigen levensverhaal, persoonlijkheidstype profiel, persoonlijke eigenschappen en (belemmerende) overtuigingen. En heeft mentaal, emotioneel of dieper gelegen traumatische ervaring(en) meegemaakt en neemt het waar op zijn eigen manier, hoe het informatie verwerkt, beslissingen neemt (denk, gevoel, observatie of intuïtief). En hoe het als persoon of ondernemer in de wereld staat, vanuit zijn eigen perspectief (wereldbeeld).


Zelfleiderschap Maatwerk Programma

Zelfleiderschap is in de praktijk het opzettelijk beïnvloeden van je eigen denken, voelen en handelen in de richting van jouw doel(en). Ik maak afhankelijk van jouw huidige situatie en doelstelling gebruik van gevalideerde vragenlijsten, praktisch bewezen interventies, methoden en modellen.Mijn trajecten zijn altijd een mix van de meest effectieve methodieken én ik heb het zo georganiseerd dat ze voor jou super efficiënt in te zetten zijn. Ik stem mijn aanpak volledig af op jou en jouw voorkeur.


 • NLP (Neuro Linguïstische Programmering / persoonlijk veranderen op basis van je gedrag en belemmerende overtuigingen) 
 • BreinStijlen (Hoe richt jij je aandacht, neem je informatie op, neem je beslissingen en hoe sta je in de wereld)
 • Mindfulness (Zelfbewustzijn en lichaamstraining op basis van gerichte opmerkzaamheid)
 • RET (Rationele Emotionele Training / relatie tussen je denken en emoties en omgaan met stress situaties)
 • EFT (Emotional Freedom Techniques / effectief bij emotionele weerbaarheid, bij allerlei angsten en zelfacceptatie) 
 • PMA coaching (Progressive Mental Alignment / effectief bij traumatische gebeurtenissen die je nu nog steeds triggeren)
 • MBTI persoonlijkheidstypen (het vergroten van je zelfbewustzijn, dat aan de basis ligt van alle persoonlijke ontwikkeling)

EFT staat voor

Emotional Freedom Techniques

Het zijn elementen die acupunctuur en psychologie combineert.  EFT omvat het tikken op specifieke punten met je vingers op je lichaam en hoofd, meestal met de vingertoppen, terwijl je je concentreert op een specifiek klacht of diepgelegen emotioneel probleem. Het helpt je (energie) via en meridianen onderling naar je organen in je lichaam in balans te brengen en emotionele en fysieke symptomen te verminderen die verband houden met stress, angst, diverse fobieën, (lichte) trauma en andere psychosomatische klachten.

NLP 

Neuro Linguïstische Programmering. Een proces waar persoonlijk veranderen op basis van belemmerende overtuigingen centraal staat . Een methode op het gebied van communicatie voorkeuren, persoonlijk en zelfleiderschap ontwikkeling. Het wordt gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste / onderbewuste fysiologische processen”


Op basis van NLP zal ik de aandacht richten op het doorbreken van negatieve gedachtenpatronen. Ik stel een persoonlijk leerdoel op basis van de SMARTER Programma die bij de kennis ondernemer past! 

Leer op je onderbewuste te vertrouwen.

PMA 

Bij een (lichte) trauma gebeurtenis  / moment heeft je brein in het verleden onbewust (archief / bibliotheek) zintuiglijke indrukken verkeerd opgeslagen. Dit veroorzaakt door trigger momenten in het heden nog steeds voor onrust, stress, angst en onzekere momenten. Je mist controle en je voelt vaak onzeker en machteloos. Dit kan leiden tot uitstelgedrag, zoals met  persoonlijke en zakelijke doelen stellen.


Ik leer hoe je brein voor je te laten werken. En hoe je innerlijke potentie voor jezelf volledig kunt benutten. En de weg voor je persoonlijke groeipad vrij maakt.

RET positieve gedachten

Rationele Emotionele Training (grondlegger Albert Ellis). Tijdens RET coaching staan jouw irrationele gedachten centraal. RET doet een beroep op je gezonde verstand. Het helpt je in anders denken, voelen en doen, waardoor je leert hoe je met problemen persoonlijk en High Value Ondernemen effectiever kunt relativeren. 


Ik maak je bewust van je huidige gedachten. Je gaat actief de confrontatie met mij aan om te onderzoeken of ze wel reëel zijn en ze om te buigen tot meer realistische gedachten. Dit doe ik door vragen te stellen als: hoe kijk je ergens naar? Welke woorden of labels geef je aan je gedachten en waarom? Handel je op basis van feiten of aannames? Wat voel je? Wat doe je? En wat zou je willen doen?

MBTI persoonlijkheidstypen

Jung ontdekte in zijn analyses dat met MBTI er 16 verschillende persoonlijkheidstypen worden erkend en omschreven. Hoe richt jij als ondernemer je aandacht, hoe neem je informatie op, waarop baseer je beslissingen (denk, gevoel, observatie of intuïtief). Hoe sta je als ondernemer in de wereld.

 • Hoe richt jij je aandacht – je energierichting: introvert of extravert?
 • Hoe neem jij informatie op: zintuiglijk of intuïtief?
 • Hoe neem je beslissingen: rationeel of gevoelsmatig?
 • Hoe sta je in de wereld – leefstijl: controlerend of afwachtend?

Ik leer je nog bewuster te zijn van jezelf, zodat je privé  en met klantrelaties effectiever communiceert en ze écht leert kennen!

MENSGERICHTE COACHSTIJL

Mijn Missie is kennis ondernemers helpen met de diepste diepten van persoonlijke groei en mentale veerkracht op basis van zelfleiderschap onderzoek. Je bent bereid om met jezelf geconfronteerd te worden.

Je wilt jezelf identificeren als een ‘High Value Performer’, op wat voor manier dan ook!

Ben je op zoek naar een vertrouwelijke en toegewijde 1:1 samenwerking.

                           Meer informatie?

null