HIGH VALUE BUSINESS KICKSTART

Ben je van plan om een nieuwe dienst aan te bieden. Ik ga dit met jou als kennis ondernemer in de praktijk onderzoeken!

Het starten van een hoogwaardige zakelijke onderneming kan een uitdagende onderneming zijn:

 1. Identificeer een behoefte of een leemte in de markt: zoek naar kansen om producten of diensten te leveren die momenteel niet beschikbaar zijn of die sterk gevraagd worden maar niet adequaat worden vervuld.

 2. Voer marktonderzoek uit: het is belangrijk om grondig marktonderzoek uit te voeren om de omvang en het potentieel van de markt te bepalen, evenals de concurrentie, doelgroep en potentiële toetredingsbarrières.

 3. Ontwikkel een businessplan: een goed geschreven businessplan helpt u bij het definiëren van uw doelen, doelgroep, financiële projecties en strategieën voor groei.

 4. Beveilig financiering: bepaal de hoeveelheid financiering die u nodig heeft om uw bedrijf te starten en te laten groeien, en onderzoek verschillende opties om financiering veilig te stellen, zoals leningen, subsidies en investeringsmogelijkheden.

 5. Bouw een sterk team: omring uzelf met vaardige en gemotiveerde individuen die uw visie delen en u kunnen helpen bij het uitvoeren van uw businessplan.

 6. Vestig een sterk merk: ontwikkel een sterk merk dat uw bedrijf onderscheidt van concurrenten en klanten aantrekt.

 7. Lanceer uw bedrijf: zodra u alle benodigde stappen heeft genomen, lanceert u uw bedrijf met een sterke marketing- en advertentiecampagne om bekendheid te creëren en interesse te genereren in uw producten of diensten.

Onthoud dat het starten van een hoogwaardige zakelijke onderneming een proces is dat tijd en toewijding vergt.

HIGH VALUE KICKSTART
 • Wat is jouw onderscheidende expertise of dienst om voor een specifiek publiek je High Value Business te positioneren voor een specifiek probleem?
 • Ontdek trends in het gedrag van je klanten, analyseer hun stemming en weet wat de essentiële drijfveren zijn die hun bedrijf beïnvloeden.
 • Hoe zou je ideale leven met een high value bedrijf er kunnen uitzien?
 • Wanneer heb jij je doelen met High Value ondernemen bereikt?
 • Wat voor inkomen verwacht of wil je in een jaar kunnen bereiken?
 • Wat wil jij bereiken met High Value Life Coaching als het gaat om persoonlijke groei en Growth mindset?
 • Ben je een hoog sensitieve ondernemer?

Ik wil met jou testen in de praktijk, en ik zoek ambitieuze coaches of consultants met een expertise om mee te doen.

     Leef vanuit je Ideale - Bedrijf - Leven - Autonomie en Financiële vrijheid!

Bij zelfleiderschap coaching gaat het om het ontwikkelen van vaardigheden zoals zelfreflectie, zelfmotivatie, zelfdiscipline, en zelfsturing. Ik help je vanuit mijn ervaring je sterke punten te identificeren en te benutten, belemmerende overtuigingen te doorbreken, en te werken aan persoonlijke doelen en uitdagingen.

  

Module 1

We gaan onderzoeken wat je wilt, wie je bent, wat je overtuigingen zijn, je  talenten zijn, hoe je informatie verwerkt, beslissingen neemt (denk, gevoel, observatie of intuïtief), en hoe je als persoon of ondernemer in de wereld staat, vanuit je eigen perspectief (wereldbeeld).

Klaar voor de start?