High Sensitive Ondernemen
16 september 2022 
4 min. leestijd

High Sensitive Ondernemen

Ben jij een Hooggevoelige Ambitieuze High Value Ondernemer. 
Ga voelen wie je bent en wat je WILT!

De meeste mensen hebben een paar ‘antennes’, iemand die hooggevoelig is heeft er veel meer. Alle opgevangen informatie en indrukken moeten door onze hersenen worden verwerkt. Sommige kenmerken ervaren hooggevoeligen vooral als een last. Door bewustwording van je hooggevoeligheid en het aanpassen van je leefwijze, kun je in toenemende mate van de voordelen gaan genieten en als ambitieuze succesvolle High Value ondernemer en als expert van toegevoegde waarde zijn. 

Kenmerken van hooggevoeligheid:

Stemmingen aanvoelen | eigen emoties en die van anderen intenser ervaren | perfectionisme  | sneller last van stress, spanningen en fysieke klachten |  gevoel voor humor  | goed in advies geven, doorzien mensen / klanten sneller | dienstbaar | groter risico op stemmingswisselingen, depressie, angsten en verslavingen | sterke intuïtie | zorgzaam | creatief | kunnen goed luisteren.

Let goed op jezelf en je hoeft helemaal niet veel last te ondervinden van hooggevoeligheid. 

Wanneer je weet dat je in een situatie komt die je zal doen duizelen dan is het goed om daarna wat tijd in te plannen om in een rustige omgeving weer tot jezelf te komen. Je kunt dit het beste alleen doen.

Hooggevoeligen hebben oog voor de ander en ze hebben feilloos in de gaten wat de ander nodig heeft. Dit geldt niet alleen voor hun klant, maar ook voor hun vrienden en familie. Want wanneer andere mensen gelukkig zijn, zijn zij dit ook. Gevoelige mensen kunnen er ook niets aan doen dat ze voelen wat ze voelen, ze tonen hun woede, delen hun geluk en hun verdriet. 

Het maakt niet uit hoe je in elkaar zit, een ruzie met een geliefde geeft iedereen een miserabel gevoel. Maar gevoelige mensen hebben de neiging om nog meer stress te ervaren wanneer er een conflict is en er een interne strijd in ze losbarst. Ze worden verscheurd door zeggen wat ze vinden en tegelijkertijd het rekening houden met de gevoelens van de ander.

Aan de andere kant zijn gevoelige mensen er heel goed in om conflicten op te lossen. Dit omdat ze in staat zijn om dingen vanuit het perspectief van de ander te zien. Ze zijn zeer empathisch en kunnen zichzelf makkelijk in de schoenen van de ander verplaatsen.

High Value Life Coaching

Tijdens het High Value Life Coaching programma krijg je van mij als hooggevoelige High Value Life Coach op basis van eigen ervaringen bewezen effectieve tools om hooggevoelig te mogen zijn. En om te gaan op een manier waarbij je geen last meer hebt van innerlijke onrust, maar waar je juist mentale en fysieke kracht kunt halen uit je hooggevoelige eigenschappen. Je gaat inzien hoe je meer inzicht krijgt in wat je echt wilt, en dat wat goed voelt.

Ik stel je als hooggevoelig High Value Ondernemer confronterende vragen om bewustwording te ondergaan en je bewust wordt wat je onderbewuste spanningen veroorzaken: zoals verkrampte en stijve spieren, schouderklachten, nekklachten, fibromyalgie klachten, onrust, hoofdpijn, oorsuizen, verstopte emotionele pijnen, ademhalingsproblemen, hyperventilatie, impulsiviteit, in de war raken, moeilijk concentreren en je focus kwijt raken. 

Je voelt je eerst moe en weet niet meer wat je wilt, wordt graag met rust gelaten, je zit niet lekker in je vel en voelt je jezelf niet meer.

We gaan in mijn mijn High Value Life coachprogramma op zoek waarom je persoonlijk en als high value ondernemer veranderingen nu in de weg staan op basis van je diepgewortelde ingesleten obstakels op basis van vervelende situaties of gebeurtenissen en daaraan gerelateerde emotionele stress momenten vanuit het verleden. 

DAAG JEZELF UIT! 

Blijf je nu als hooggevoelige ondernemer in je comfortzone. Daag je jezelf niet genoeg uit. Stel je geen ambitieuze High Value Business en persoonlijke doelen die voor jou daarbij aansluit om succes te bereiken. Ontwikkel je geen duurdere programma’s. Durf je geen hoge prijzen te vragen. Maak je met jouw bedrijf niet de volgende stap naar het volgende niveau. Creëer je niet jouw ideale leven vol overvloed door je onzekere gevoelens, wat betreft High Value Ondernemen?

Ontdek hoe je als hooggevoelige ondernemer kracht koppelt 
aan High Value Autonomie en Financiële vrijheid!

DE WARE BRON VAN GEZONDHEID VAN HIGH VALUE LIFE EN BUSSINESS SUCCES

Ik leer je dat je niet met belemmerende gevoelens of emotionele pijn hoeft te leven. Het helpt je om definitief met de oorzaak van die pijn en vervelende ingesleten gevoelens af te rekenen. Ik reik jou methoden aan, je gaat oefenen die je daadwerkelijk helpen psychische en psychosomatische klachten aan te pakken. Je zult merken dat je weer volop energie krijgt en het leven weer enthousiast tegemoet treedt.

Vertrouw op je intuïtie en lichaamsbewustzijn 

Vertrouw als je een hooggevoelige High Value Ondernemer bent op je intuïtie en je onderbuikgevoel. Misschien vind je dit nog eng? Dan komt het ook aan op het durven doen wat je wil. Begin heel klein. Zo omzeil je je eventuele angst. Het hoeven niet gelijk levens en ondernemers veranderende dingen te zijn. Begin klein, respecteer je innerlijke stemmetje (wil je beschermen) in je hoofd, die de kleinste behoefte voor je vraagt. 

Probeer steeds meer te gaan vertrouwen op je intuïtie (intuïtie betekent, innerlijk weten zonder als hardwerkende ervaren ondernemer hoeven na te denken - je weet het al op basis van je kennis en eerdere opgedane ervaringen). Je wilt als High Value ondernemer grote doelen bereiken met de allerbeste klanten in jouw markt,  

Je wilt vanuit innerlijke rust, heldere visie, missie, intuïtie, creativiteit en strategie effectief kunnen werken. Anatomie en financiële vrijheid wil je bereiken met jouw High Value Grootsheid Gevoel.

Je hebt hierbij een stukje begeleiding nodig. Je gaat je levensverhaal waarderen, je zelfleiderschap bevorderen. Je wordt bewust van je zelfkennis en kernwaarden door je diep verborgen innerlijke saboteurs die jou van je gewenste doel en fijne blije energie gevoelens afhouden ontdekken en transformeren. 

IK HELP JE MET HOOGGEVOELIGHEID OM:

  • je om bewuster je gezondheid te verbeteren
  • macht krijgt over je leven en hoe jij je voelt buiten jezelf
  • jij de regie en de macht over jouw gevoelige leven neemt
  • meer energie te krijgen
  • hoe je innerlijke rust en harmonie te ervaren
  • controle krijgt over je hooggevoelige leven
  • je eigen gevoelens en die van anderen beter te begrijpen
  • de balans en stabiliteit in je leven weet te vergroten
  • je zelfvertrouwen weet te vergroten met hooggevoeligheid

Je gaat weer in harmonie leven met jezelf 
en anderen in je High Value Business en privéomgevingRonald van Akkeren

High Value Businesscoach, High Value Lifecoach, Breinexpert, NLP - PMA coach, MBTI type indicator
Life-changing & Transformatie | Autonomie en Financiële Vrijheid met High Value Ondernemen.

Mijn persoonlijke kernwaarden zijn;

Ik sta voor: Vertrouwen - Verbinding - Verantwoordelijkheid - Veerkracht en Vrijheid!

Over de schrijver
Trauma - Burn-out Coach | High Value Ondernemerscoach | Neurocoach | Zelf en Breinleiderschap. Eclectisch Psychosomatisch Maatwerk | Stress, Energie en Timemanagement. Ik ben inlevend, intuïtief, analytisch, observerend, empathisch, betrokken, positief en geestig! Mijn persoonlijke kernwaarden zijn, Vertrouwen - Verbinding- Verantwoordelijkheid en Vrijheid.
Reactie plaatsen